Μία σπέσιαλ έκδοση της Corvette C8

Μία σπέσιαλ έκδοση της Corvette C8

Η αμερικανική Callaway παρουσιάζει μία ιδιαίτερης εμφάνισης Chevrolet Corvette C8.

210827115243_Callaway-Corvette-1

Ανάμεσα στους αρκετούς οίκους βελτίωσης που παρουσιάζουν κατά καιρούς περίεργες εκδόσεις της Corvette, ένας από τους σημαντικότερους ακούει στο όνομα Callaway, ο οποίος ειδικεύεται σε μοντέλα της Chevrolet, όπως η Camaro και το ημιφορτηγό Silverado.

Το τελευταίο του δημιούργημα που βασίζεται στην τελευταίας γενιάς Corvette C8 Stingray, έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο περιθώριο της εκδήλωσης «Corvettes at Carlisle» που διεξήχθη στην ομώνυμη πόλη της Πενσυλβάνιας των ΗΠΑ.

Βασικό χαρακτηριστικό της έκδοσης Launch Edition, όπως και ονομάζεται είναι το διαφορετικό body kit και οι τοποθετημένες στο κέντρο νέες απολήξεις της εξάτμισης «Double-D». Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί της Callaway τοποθέτησαν νέα σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές, ενώ τόσο η θηριώδης πίσω πτέρυγα, όσο και o διαχύτης είναι κατασκευασμένα από carbon. Από το μενού δεν λείπουν επίσης οι σφυρήλατες ζάντες σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις, που ζυγίζουν και οι τέσσερις 12 μόλις κιλά, όπως και το λογότυπο της φίρμας στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις από alcantara, η νέας σχεδίασης πεταλιέρα, αλλά και τα αλουμινένια διακοσμητικά.
Κλείσιμο

Ο βελτιωτής δεν έχει ανακοινώσει τίποτα που να αφορά τα μηχανικά μέρη της Corvette C8 Launch Edition, είτε το μοτέρ, είτε την ανάρτηση, παρά μόνο ότι ο V8 των 6,2 λίτρων που στη βασική έκδοση παράγει 497 ίππους, διαθέτει πλέον νέα πολλαπλή και σύστημα εισαγωγής αέρα τύπου «Honker».

Τέλος, όπως διέρρευσε, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός προαιρετικού πακέτου που θα βελτιώνει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην πίστα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης