Πώς τα Matchbox μάς οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον

Πώς τα Matchbox μάς οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον

Κι όμως, ένα μικρό αυτοκινητάκι Matchbox μπορεί να ζήσει για πάντα στέλνοντας διαρκώς ένα επίκαιρο και εκπαιδευτικό μήνυμα βιωσιμότητας σε μικρούς και μεγάλους.

car_matchbox
Τα παιχνίδια που αγαπάμε μας βοηθούσαν πάντοτε να ανακαλύψουμε τον κόσμο αλλά και να δημιουργήσουμε τις αξίες με τις οποίες πορευόμαστε μέσα σε αυτόν.

Σήμερα, στην εποχή της βιωσιμότητας, στην εποχή που έχουμε πλέον συνειδητοποιήσει ότι η προστασία του πλανήτη είναι προτεραιότητά μας, τα Matchbox με τη δική τους φωνή, μας μαθαίνουν να εκτιμούμε και να φροντίζουμε ό,τι μας περιβάλλει.

Σήμερα η έννοια της βιωσιμότητας εξελίσσεται σε διεθνές κίνημα, διαμορφώνει το μέλλον του τρόπου που ζούμε και εκπαιδεύει τις νεότερες γενιές. Οι σύγχρονοι καταναλωτές, κάθε ηλικίας, ενδιαφέρονται για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τους επιλογή.
jeep-sustainability-2-low
Κλείσιμο

Θέλουν να μάθουν τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα όσα αγοράζουν, θέλουν να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο παράγονται και το αποτύπωμα που αφήνουν στο περιβάλλον.

Στη νέα εποχή άλλωστε βλέπουμε ότι και οι κοινωνίες παίρνουν ανάλογες πρωτοβουλίες, τα σχολεία μαθαίνουν στα παιδιά να θεωρούν ως προτεραιότητα το περιβάλλον, τη φύση και την περιβαλλοντικά σωστή διαχείριση της καθημερινότητάς τους.

Ταυτόχρονα, οι εταιρείες όχι μόνο ενημερώνουν το κοινό τους αλλά εκπαιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε νέες συνήθειες.

Πηγή: longform.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης