Οδική ασφάλεια: Μια διαρκής στρατηγική προτεραιότητα της Ολυμπίας Οδού

Οδική ασφάλεια: Μια διαρκής στρατηγική προτεραιότητα της Ολυμπίας Οδού

Η εταιρία προάγει τη βιώσιμη κινητικότητα, καταφέρνοντας να γίνεται ξανά και ξανά πρότυπο για τον κλάδο της, ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

odikh_asfaleia1

Sponsored Content

Πολύ μελάνι έχει, ήδη, χυθεί για την έννοια της βιωσιμότητας. Στην ουσία ωστόσο, η βιώσιμη ανάπτυξη μιας επιχείρησης δεν αφορά μονάχα τα προϊόντα ή τις διαδικασίες αλλά και τις δράσεις της που οδηγούν σε μια καλύτερη κοινωνία. Μέσα από δράσεις ΕΚΕ, η Ολυμπία Οδός δίνει το καλό παράδειγμα, βρίσκοντας τη χρυσή τομή ανάμεσα στις αδυναμίες της κοινωνίας και τη δική της πολύτιμη τεχνογνωσία.

OO_IOAS_SEA_MEGARA_UNDO-0421


Με γνώμονα την κοινωνική πρόοδο και την Αειφόρο Ανάπτυξη, μέσα από καινοτόμες λύσεις, η εταιρία προάγει τη βιώσιμη κινητικότητα, καταφέρνοντας να γίνεται ξανά και ξανά πρότυπο για τον κλάδο της, ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Γι’ αυτό τον λόγο ακολουθεί μια στρατηγική προσέγγιση με πέντε διακριτούς άξονες: Οδική Ασφάλεια, Εμπειρία Ταξιδιού, Ανθρώπινο Δυναμικό, Κοινωνία και Περιβάλλον, πραγματοποιώντας το όραμά της μέσα από δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για κάθε έναν από αυτούς.



Έτσι, το Σάββατο 17 Ιουλίου, η εταιρία διεξήγαγε τη δράση «Η ζωή δεν έχει undo», σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». Στο πλαίσιο της δράσης προσκάλεσε τους οδηγούς να κάνουν μια «στάση ασφαλείας» για ένα σύντομο έλεγχο του οχήματός τους, στο ΣΕΑ Μεγάρων. Εκεί, με τη βοήθεια ειδικών προσομοιωτών και βιωματικών δραστηριοτήτων, διενεργούνταν βασικοί έλεγχοι σε καίρια σημεία όπως τα καύσιμα, τα φώτα, τα φλας και τα ελαστικά τους. Μετά την ολιγόλεπτη διαδικασία, κάθε οδηγός λάμβανε το «Δελτίο Φιλικού Ελέγχου» του Ι.Ο.ΑΣ. με τα αποτελέσματα του ελέγχου ενώ 5 τυχεροί κέρδισαν από έναν πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS Hybrid, προ-φορτισμένο με 100€.

OO_IOAS_SEA_MEGARON_UNDO_00_36_11_04_Still097


Η συγκεκριμένη δράση δεν αποτελεί παρά μονάχα μία έκφραση της δέσμευσης της Ολυμπίας Οδού να παρέχει ασφάλεια και άνεση σε οδηγούς και ταξιδιώτες. Άλλωστε, η οδική ασφάλεια είναι ο πρώτος από τους πέντε πυλώνες του νέου στρατηγικού πλάνου Αειφορίας της εταιρίας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας η εταιρία δημιούργησε, ακόμα, έναν εύκολο οδηγό ασφαλείας στη μορφή μικρών βίντεο, με πρωταγωνιστή τον γνωστό δημοσιογράφο Τάκη Πουρναράκη.

Κλείσιμο
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπία Οδός ΑΕ, κ. Παναγιώτης Παπανικόλας δήλωσε σχετικά «Η οδική ασφάλεια δεν είναι ευχολόγια. Είναι μια καθημερινή άσκηση για όλους εμάς που συναντιόμαστε στους δρόμους. Η Ολυμπία Οδός μεριμνά για τη σωστή συντήρηση της υποδομής, όμως κι εμείς οφείλουμε να αναλάβουμε το μερίδιο της ευθύνης μας ως οδηγοί. Γιατί, όπως δηλώνει και η καμπάνια οδικής ασφάλειας της Ολυμπίας Οδού «Η Ζωή δεν έχει undo».


Επεισόδιο 1ο-Όχημα

Η ζωή δεν έχει undo. Episode 1: Όχημα




Επεισόδιο 2ο - Δρόμος

Η ζωή δεν έχει undo. Episode 2: Δρόμος



Επεισόδιο 3ο - Οδηγός

Η ζωή δεν έχει undo. Episode 3: Οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης