Militem Ferox Adventure: Ένα Jeep Wrangler με ιταλική στολή

Militem Ferox Adventure: Ένα Jeep Wrangler με ιταλική στολή

«Το τέλειο μείγμα αμερικανικού DNA και μαγευτικού ιταλικού στιλ» αναφέρει η Militem, για το τροποποιημένο Jeep Wrangler το οποίο ονομάζει «Ferox Adventure», και το οποίο κοστολογεί 82.000 ευρώ χωρίς τους φόρους.

MILITEM-FEROX-ADVENTURE
Ακούγονται όντως πολλά για ένα Wrangler, οπότε τι παίρνεις ξοδεύοντας τόσα χρήματα; Λοιπόν, έχουμε και λέμε, σημειώστε τι λαμβάνετε πίσω εκταμιεύοντας αυτό το σημαντικό ποσό.

Όλα τα Ferox διαθέτουν ελαστικά 35 ιντσών, ιδιαίτερες επενδύσεις στην καμπίνα, ειδικό εσωτερικό φωτισμό, μάσκα από ανθρακονήματα, νέα φώτα τόσο εμπρός όσο και πίσω, αναβαθμισμένη ανάρτηση αλλά και διπλή εξάτμιση.

Το Adventure προσθέτει σε όλα τα παραπάνω ένα αμάξωμα «ανθεκτικό στις γρατσουνιές», ένα ράφι οροφής, σνόρκελ και πολλά χρήσιμα μικρότερα φώτα LED.

Όσο για τους κινητήρες, φαίνεται πως η Militem εμπιστεύθηκε τα εργοστασιακά σύνολα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον 2λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα του Wrangler ή τον V6 των 3,6, και τα δύο συνδυάζονται αποκλειστικά με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Κανένας από τους δυο δεν προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στο βαρύ αμάξωμα του οχήματος off road, ωστόσο, και τα δύο είναι αρκετά ισχυρά προκειμένου να προσφέρουν ικανοποιητικές εκτός δρόμου αποδράσεις.


Η Militem αναφέρει πως έχει ήδη τρεις αντιπροσώπους στην Ιταλία και έναν στο Μονακό, προφανώς θα προστεθούν σύντομα και άλλοι στη λίστα. Το Ferox αποτελεί το τρίτο μοντέλο της εταιρίας μετά τα Hero (βασίζεται στο Jeep Renegade) και Magnum (βασίζεται στο RAM 1500).

Σίγουρα έπεται συνέχεια οπότε μείνετε συντονισμένοι για το τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον η συγκεκριμένη φίρμα με τις ομολογουμένως ξεχωριστές δημιουργίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης