Πότε έρχεται Ελλάδα το πιο φθηνό ηλεκτρικό SUV;

Πότε έρχεται Ελλάδα το πιο φθηνό ηλεκτρικό SUV;

Απαντήσεις στις απορίες για τα ηλεκτρικά μοντέλα του Renault Group δίνει το Newsauto καθώς δύο μοντέλα αναμένεται να φέρει πολύ σύντομα στη χώρα μας η ελληνική εισαγωγική εταιρεία.

Στιγμιοτυπο_2021-07-19__6_24_10_μμ
Tα ηλεκτρικά οχήματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας ενώ ολοένα και περισσότερα νέα μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά. Ταυτόχρονα οι ταξινομήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας αυξάνονται όπως και το μερίδιο αγοράς, με την τάση να παρουσιάζει συνεχώς άνοδο. Την ίδια ώρα οι υποδομές γίνονται όλο και καλύτερες με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ εταιρείες κολοσσοί επενδύουν μεγάλα ποσά προκειμένου να δραστηριοποιηθούν δυναμικά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.


Στη στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας Νο297», που βγήκε στον αέρα τη Δευτέρα 12 Ιουλίου κάναμε αναφορά που αφορούσε στα ηλεκτρικά οχήματα της Renault αλλά και στο γεγονός ότι ακόμα δεν τα έχουμε δει στην ελληνική αγορά. Αρκετοί φίλοι της μάρκας αλλά και της ηλεκτροκίνησης αναρωτιούνται το λόγο που η γαλλική φίρμα δεν έχει δραστηριοποιηθεί ακόμα στη χώρα μας καθώς είναι από τις πρώτες που «έριξαν» στην αγορά ηλεκτρικά μοντέλα.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης