Το Toyota GR Yaris αναβαθμίζεται

Το Toyota GR Yaris αναβαθμίζεται

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους του Toyota GR Yaris, με το μοντέλο να λανσάρεται σε νέες εκδόσεις. 

210608120322_Toyota-GR-Yaris-Morizo-Selection-1

Το «καυτό» Toyota GR Yaris αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ αυτοκίνητα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ τα σχόλια που έχει λάβει από τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου είναι αν μη τι άλλο διθυραμβικά, κυρίως για την οδική συμπεριφορά.


Πλέον, η γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου εμπλουτίζεται με την έκδοση «Morizo Selection», η οποία πέραν των αισθητικών παρεμβάσεων, θα μπορεί από το 2022 να αναβαθμιστεί, σε ότι αφορά κυρίως το λογισμικό για τον κινητήρα, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης, ανάλογα τις προτιμήσεις του κατόχου. Μάλιστα, το κόστος της αναβάθμισης θα καλύπτεται μέσω της θυγατρικής εταιρείας της Toyota, Kinto, η οποία ειδικεύεται στη χρονομίσθωση (leasing), αρκεί ο ιδιοκτήτης να έχει πληρώσει το αντίστοιχο ποσό συνδρομής, που φτάνει τα 500 δολάρια/μήνα.
Κλείσιμο

Το συγκεκριμένο GR Yaris βασίζεται στην έκδοση RZ High Performance, που πωλείται αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά, με τον κωδικό «Morizo» να παίρνει το όνομά του από τον πρόεδρο της Toyota, Akio Toyoda, ο οποίος τον χρησιμοποιεί ως ψευδώνυμο όταν συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτου.

Το GR Yaris Morizo Selection διαθέτει νέο intercooler με αντλία νερού υψηλής πίεσης, εμπρός και πίσω διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης της Torsen, ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S τοποθετημένα σε τροχούς 18 ιντσών της BBS, κόκκινες δαγκάνες φρένων με λογότυπα της Gazoo Racing, σκληρότερα ελατήρια και αντιστρεπτικές ράβδους.

Πέραν των παραπάνω, υπάρχουν και αισθητικές αλλαγές, εμπνευσμένες από την αγωνιστική ομάδα ROOKIE Racing, όπως τα λογότυπα της σε τροχούς, πόρτες και στις πλάτες των καθισμάτων, ενώ θα διατίθεται αποκλειστικά σε τρείς χρωματισμούς (Platinum White Pearl Mica, Emotional Red II και Precious Black Pearl).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης