“Supernova”: Η one off έκδοση της Pagani Huayra Roadster BC

“Supernova”: Η one off έκδοση της Pagani Huayra Roadster BC

Ας είμαστε ειλικρινείς, εάν έχετε τα χρήματα για να αγοράσετε ένα Pagani Huayra Roadster BC 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σίγουρα έχετε τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στα γούστα σας.

Pagani-hyarra-roadster-bc-supernova
Αυτό ακριβώς έκανε ένας Καναδός που συνεργάστηκε απευθείας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Horacio Pagani, διαμορφώνοντας τη δική του Huayra BC που αποκαλεί «Supernova».

Σύμφωνα με την Pagani, η αντιπροσωπεία που παρέλαβε αυτό το μοναδικό Huayra, το «Supernova», υιοθετεί φινίρισμα από ανθρακονήματα Oro Rosa. Αυτή τη φωτεινή εξωτερική εικόνα συμπληρώνει ένα σετ εντυπωσιακών τροχών Bronzo Chiaro που μαγεύουν τα μάτια.

Εντός του συγκεκριμένου Huayra τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Το δέρμα και οι ακριβές επενδύσεις δίνουν τον τόνο σε όλα τα σημεία του πολυτελούς εσωτερικού. Πέρα από αυτό, η εκτενής χρήση ανθρακονημάτων είναι ορατή στην κεντρική κονσόλα, το τιμόνι και στα επάνω πάνελ των θυρών, με ένθετα από μαύρη Alcantara να σπάει την όποια μονοτονία. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαίσιο, δεν θα μπορούσε βέβαια να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Δεν είναι σαφές εάν η Pagani άλλαξε κάτι στα μηχανικά μέρη, όχι ότι πραγματικά χρειαζόταν. Από το εργοστάσιο, το Huayra Roadster BC διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο V12 6 λίτρων δανεισμένο από την AMG, με ισχύ 800 ίππους και ροπή 1.049 Nm. Αυτό επιτρέπει στο Huayra να διανύσει το 0-100 km/h σε περίπου 3,6 δευτερόλεπτα, ενώ, σταματά να επιταχύνει στα 322 km/h.

Όπως αναφέρθηκε, το εργοστασιακό Pagani Huayra Roadster BC κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Στην πραγματικότητα, για ένα από τα πιο ακριβά νέα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Η εταιρεία λέει ότι θα παράγει 40 σπάνια κομμάτια παγκοσμίως.

Έτσι, ενώ η Pagani δεν παρέχει τιμή για αυτό το ακραίο κατά παραγγελία μοντέλο που βλέπετε εδώ, μπορείτε προφανώς να μαντέψετε πόσο ακριβό μπορεί να είναι τελικά. Αλλά έτσι είναι, σε αυτά τα δυσθεώρητα οικονομικά μεγέθη, εκείνο που αναζητούν εναγωνίως οι προύχοντες όλου του κόσμου είναι να ξεχωρίζουν μέσω διαφορετικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης