Βελτίωση για την Porsche Taycan

Βελτίωση για την Porsche Taycan

Όταν φεύγει από το εργοστάσιο, η Taycan Turbo S δεν φαίνεται και πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες παραλλαγές του μοντέλου και αυτό έρχεται να αλλάξει το bodykit της Zyrus.

Zyrus_Porsche_Taycan_Bodykit_2

Αυτό που καταφέρνει με τις συγκεκριμένες επεμβάσεις στην Taycan Turbo S η Zyrus, είναι μια διακριτική τόνωση της επιθετικότητας στην εμφάνιση, αποφεύγοντας τις υπερβολές, με ένα bodykit που μπορεί να τοποθετηθεί και στις Taycan Turbo και Taycan 4S. Μπροστά, το spliter που έχει κατασκευαστεί από ανθρακόνημα και έχει κάποια σημεία του βαμμένα αλλά και κάποια με εμφανές το εξωτικό υλικό, δίνει τον τόνο. Η συνέχεια αφορά στους μαρσπιέ εκατέρωθεν του αμαξώματος, όπου και πάλι το υλικό για την κατασκευή τους είναι το ανθρακόνημα.


Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας διαχύτης με κεντρικό τμήμα που ταιριάζει με τα χρώματα του αμαξώματος και είναι πλήρης με λεπτά αεροδυναμικά πτερύγια και στις δύο πλευρές. Ο βελτιωτικός οίκος από τη Νορβηγία, έχει επίσης τοποθετήσει μια αεροτομή με βάση από το ίδιο εξωτικό υλικό, ανάμεσα στα πίσω φώτα. Η Zyrus Engineering σημειώνει ότι όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από 100% ανθρακονήματα που είναι χειροποίητα στη Νορβηγία. Όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και δεν απαιτούν κοπή ή διάτρηση. Η παραγγελία ολόκληρου του bodykit κοστίζει 16.900 € και σημειώνεται από την εταιρεία πως το κάθε κομμάτι μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης