O Nico Rosberg οδηγεί το εντυπωσιακό Rimac C_Two

O Nico Rosberg οδηγεί το εντυπωσιακό Rimac C_Two

Η Rimac προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στο επίσημο λανσάρισμα του ηλεκτρικού της μοντέλου C_Two.

201130121149_Rimac-C_Two-2
Εκμεταλλευόμενος του γεγονότος ότι έχει ήδη παραγγείλει ένα από αυτά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 στην Φόρμουλα 1, Nico Rosberg, βρέθηκε πίσω από τη θέση του οδηγού, δοκιμάζοντας την έκδοση προ-παραγωγής, παρέα με τον ιδρυτή της εταιρείας, Mate Rimac.

O πρώην οδηγός της Mercedes-AMG Petronas πλέον έχει το δικό του κανάλι στο YouTube, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να οδηγεί τα περισσότερα εκ των σημερινών supercars. Και επειδή δηλώνει και λάτρης των ηλεκτρικών μοντέλων, αποφάσισε να δει από κοντά τις δυνατότητες του Rimac C_Two, σε ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες διαδρομές κοντά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
Το νέο εγχείρημα του Mate Rimac είναι ένα διθέσιο μοντέλο, το οποίο διαθέτει τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ, που αποδίδουν συνδυαστικά 1.915 ίππους και 2.300 Nm ροπή.
Κλείσιμο

Τα νούμερα αυτά δίνουν και τις ανάλογες επιδόσεις, με το 0-96 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 1,85 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 412 χλμ./ώρα. Όμως, σύμφωνα με τον Rimac, το C_Two προσφέρει και μία εξαιρετική, δεδομένων των συνθηκών, αυτονομία, η οποία φτάνει έως και τα 550 χλμ., βάση WLTP. Σε ότι αφορά την κωδική ονομασία, σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, αυτή αναμένεται να αλλάξει μέχρι το τέλος του 2020, ενώ τα πρώτα μοντέλα αναμένονται μέσα στο 2021.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης