H ξεχωριστή εμφάνιση του VW Tarok

H ξεχωριστή εμφάνιση του VW Tarok

Η VW ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά της Ν. Αμερικής το νέο pick-up Tarok.

VW_Tarok_1
Ήδη η πρωτότυπη έκδοση του Tarok έκανε την εμφάνισή της το 2018, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, ενώ κατόπιν παρουσιάστηκε και στην Έκθεση της Νέας Υόρκης, ενώ όλα δείχνουν ότι σύντομα θα μπει σε γραμμή παραγωγής.

Κρίνοντας από την εξωτερική σχεδίαση, την διαμόρφωση του εσωτερικού, το σύστημα infotainment και την εργονομία της κεντρικής κονσόλας, τολμούμε να πούμε ότι το πρωτότυπο μοντέλο είναι αρκετά κοντά στην έκδοση παραγωγής. Πάντως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως, καθώς η γερμανική εταιρεία έχει επικεντρωθεί στη νέα γενιά του Amarok.

Κλείσιμο
Μέχρι λοιπόν να δούμε και επισήμως το Tarok, αρκούμαστε στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μας έρχονται από το σχεδιαστικό στούντιο του Kleber Silva και τις δυνατότητες του προγράμματος Photoshop. Με μία πρώτη ματιά, το συγκεκριμένο μοντέλο δανείζεται αρκετά στοιχεία που μας είναι γνωστά από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα παραγωγής της VW, όπως την χρωμιωμένη γρίλια και τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ την δική της πινελιά βάζει η πανοραμική ηλιοροφή. Το καλαίσθητο πακέτο συμπληρώνουν τα ελαστικά all-terrain, οι ζάντες αλουμινίου και οι λεπτομέρειες χρωμίου.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, είναι πολύ πιθανό το νέο Tarok να βασίζεται στην αρχιτεκτονική MQB, που χρησιμοποιείται σχεδόν στο σύνολο των μοντέλων της VW, κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί η τετρακίνηση 4Motion, καθώς και κινητήρες διαφορετικού κυβισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης