Έκδοση hot rod για την Porsche 911

Έκδοση hot rod για την Porsche 911

Σαν να έχει κατασκευαστεί για το sequel του Mad Max είναι η 911 που προτείνει ο Γάλλος βελτιωτής Alexandre Danton, ο οποίος μας αλλάζει –εκ βάθρων- λίγο την οπτική στο θέμα της αναβάθμισης της εμβληματικής Porsche.

Porsche_911_hot_rod_boi_1

Με ένα τεράστιο V8 κινητήρα μπροστά και τους τροχούς «έξω» από το αμάξωμα, τα δημιουργήματα που βασίζονται στην Porsche 911 του Alexandre Danton, είναι αν μην τι άλλο ρηξικέλευθα. Αν και κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως φτάνει ο Danton στη σύλληψη της ιδέας για τη δημιουργία αυτών των ακραίων μετατροπών, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη φτιάξει δύο από δαύτα.

Η μωβ 911 είναι του 1990 (964) και θα μπορούσε άνετα να εμφανίζεται σε κάποιο από τα Mad Max. Όπως και η κόκκινη, παραπέμπει άμεσα στο αρχικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε, μια και το μπροστινό μέρος αλλά και το πίσω, μένουν άθικτα σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική τους. Αυτό που αλλάζει, είναι το ύψος και η τοποθέτησή τους σε σχέση με τους τροχούς.

Ο Danton ειδικεύεται στην επεξεργασία του μετάλλου και έχει προσαρμόσει τους V8 κινητήρες από ένα Ford και από μια… Bentley Mulsanne Turbo, στα δημιουργήματά του. Στο εσωτερικό, πιστός τις αρχές των hot rods, ο δημιουργός κρατάει τους επιβαίνοντες μάλλον σε αφιλόξενο περιβάλλον, με τα σκληρά καθίσματα από αλουμίνιο και ελάχιστη επένδυση αλλά και τα εμφανή πριτσίνια παντού, για να τονίζεται ο σκληρός χαρακτήρας του μοντέλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης