Δεν πετάμε τίποτα: Μαγειρεύουμε νόστιμα με ό,τι περισσεύει

Γιατί στο τέλος της ημερας πάντα κάτι περισσεύει...

Είτε είναι κοτόπουλο από το ταψί που φτιάξατε με τις πατάτες είτε κιμάς από εκείνη την ωραία μακαρονάδα, ρύζι από τα σουτζουκάκια ή το πιλάφι που συνόδευε τον αρακά που μαγειρέψατε με σάλτσα ντομάτας, όλο και κάτι θα περισσέψει από τα γεύματα της ημέρας.

6 tips για να μειώσετε τη σπατάλη φαγητού

Εννοείται ότι την επόμενη μέρα δεν θα καταλήξουν στον κάδο των απορριμάτων αλλά θα μεταμορφωθούν σε πεντανόστιμα πιάτα. Παρακάτω σάς δίνουμε μερικές ιδέες.

Tορτίγια με σπιτική Caesars
H αγαπημένη σαλάτα Caesars μεταμορφώνεται σε σάντουιτς και αγαπιέται από τα παιδιά (και τους φίλους τους). Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να αξιοποιήσετε και το κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr