Αρωματική κοτόσουπα με καρότα και τζίντζερ

Αρωματική κοτόσουπα με καρότα και τζίντζερ

Η επιτομή του comfort food είναι για εμάς ένα πιάτο αρωματική κοτόσουπα, φτιαγμένη αποκλειστικά με νόστιμο, ορεινό Κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ.

kotosoupa-PINDOS
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι και το καρότο.

Προσθέτετε το κοτόπουλο, σοτάρετε να πάρει λίγο χρώμα από όλες τις πλευρές και ρίχνετε στην κατσαρόλα το ζωμό. Προσθέτετε το τζίντζερ, αλάτι και πιπέρι.

Σιγοβράζετε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το κοτόπουλο, ελέγχοντας ανά διαστήματα αν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον ζωμό ή νερό, γιατί η σούπα σας πρέπει να έχει υγρά.

Σερβίρετε τη σούπα σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Κλείσιμο
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης