Κουλούρια δίχρωμα

Τα κουλουράκια είναι από τα πιο κλασικά πασχαλινά γλυκά. Φέτος επιλέγουμε να τα κάνουμε δίχρωμα, προσθέτοντας τους Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, που θα τους δώσει και τέλεια γεύση.

koulouria
Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.

Παράλληλα σε ένα μπολ χτυπάτε με σύρμα χειρός το αυγό, τους κρόκους και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα προσθέτετε σιγά σιγά στο μπολ του μίξερ συνεχίζοντας το χτύπημα στη χαμηλή ταχύτητα για ένα λεπτό.

Προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ ανακατεύοντας με το χέρι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης