Βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

Βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα

Ιδανική για σαλάτες, ψητά κρεατικά και κοτόπουλο

Βινεγκρέτ με μέλι και μουστάρδα
Τοποθετείτε όλα τα υλικά εκτός του λαδιού σ’ ένα μπολ ή στο μπλέντερ. Προσθέτετε το λάδι σιγά σιγά, σχεδόν σταγόνα σταγόνα στην αρχή χτυπώντας με το σύρμα ή με το μπλέντερ να δουλεύει σε υψηλή ταχύτητα. Μόλις το μίγμα αρχίσει να πήζει λιγάκι και ξεκινήσει η ομογενοποίηση, προσθέτετε το λάδι με αργή και σταθερή ροή.

Τοποθετείτε τη βινεγκρέτ στη συντήρηση κλεισμένη σε πλαστικό ή γυάλινο σκεύος με καπάκι. Μπορείτε να τη διατηρήσετε για 1 με 2 εβδομάδες. Δεδομένου πως στη συντήρηση κάποια στιγμή θα «κόψει», θα την ανακατέψετε καλά πριν τη χρήση, ώστε να την επαναφέρετε.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης