Πριν αποχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε μακαρόναδα αλά ιταλικά

Πριν αποχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε μακαρόναδα αλά ιταλικά

Η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε την αγαπημένη της μακαρονάδα πριν μας αποχαιρετήσει. 

Πριν αποχωρήσει η Ελένη Μενεγάκη έφτιαξε μακαρόναδα αλά ιταλικά
Η Ελένη Μενεγάκη φρόντισε πριν αποχαιρετήσει το κοινό της να μοιραστεί μαζί του, όσα περισσότερα μπορούσε αφήνοντας έναν γλυκό αποχαιρετισμό. Ανάμεσα στα άλλα μοιράστηκε και την αγαπημένη της συνταγή για μακαρονάδα. Τι μας έδειξε, λοιπόν;

Σε μια κατσαρόλα έβρασε τα μακαρόνια και σε μία άλλη κατσαρόλα έβαλε το λάδι, μία σκελίδα σκόρδο που το έβγαλε στη συνέχεια, καθώς τα τα παιδιά της δεν αγαπούν το σκόρδο και πρόσθεσε πιπεριά, κρεμμύδια και λίγη ζάχαρη. Στη συνέχεια έβαλε φρέσκια πολτοποιημένη ντομάτα και άφησε να σιγοβράσει τη σάλτσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Οlivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης