Αγκινάρες με ανθότυρο στο φούρνο

Oι αγκινάρες αποκτούν τη δική τους γέμιση από ανθότυρο και γίνονται το ιδανικό ορεκτικό.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά της γέμισης.

Σε λαδωμένο ταψί, βάζετε τις αγκινάρες , τις αλατοπιπερώνετε ελαφρά και τις γεμίζετε με το μίγμα της γέμισης. Πασπαλίζετε με τη φρυγανιά και την επιπλέον γραβιέρα.

Ψήνετε στο φούρνο για 30-35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.


Βρείτε τα υλικά και τις αναλογίες της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr