Τα highlights της θητείας του Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τα highlights της θητείας του Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

H αυλαία της σχεδόν πεντάχρονης θητείας του Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι θέμα ωρών, όμως 5+1 στιγμές του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ. θα παραμείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη μας.

kammenosgdgf_0
Η 13η Ιανουαρίου 2019 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Πάνου Καμμένου στην ηγεσία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τον απερχόμενο υπουργό της συγκυβέρνησης όμως να μάς αφήνει «βαριά» κληρονομία με τα πεπραγμένα του.

Από τις μιλιταριστικές εμφανίσεις και στυλιστικές του επιλογές μέχρι την κατάχρηση της θέσης του υπουργού για πολιτικές σκοπιμότητες, τα «έργα κι οι ημέρες» του ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν πρόκειται να ξεχαστούν τόσο εύκολα.

1. Το κόκκινο χαλί στην παραλία της Σαλαμίνας

Ήταν Σεπτέμβρης του 2015, όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επέλεξε να παρευρεθεί στην Σαλαμίνα για να τιμήσει την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας του 479 π.Χ. Μεταξύ δεκάδων νεαρών κοριτσιών που είχαν ντυθεί με αρχαιοελληνικούς μανδύες, ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην παραλία για να καταθέσει το στεφάνι του. Δεν έφτασε, όμως, σαν απλός θνητός... Περπάτησε πάνω στο κόκκινο χαλί που έφτανε μέχρι την ακρογιαλιά και το οποίο είχε τοποθετηθεί πάνω σε δεκάδες ξύλινες παλέτες...


Κλείσιμο
hgtghes_w_l



Διαβάστε περισσότερα στο : www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης