Η στιγμή που ο πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του γιου του: «Κοίτα με στα μάτια, μπ@στ@ρδε»

Η στιγμή που ο πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του γιου του: «Κοίτα με στα μάτια, μπ@στ@ρδε»

Ο πατέρας ενός νεαρού που δολοφονήθηκε στην Ταϊλάνδη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη

Screenshot_67
Αντιμέτωπος με τον άνδρα που δολοφόνησε τον γιο του στην Ταϊλάνδη, ήρθε ο πατέρας του Βρετανού έφηβου, λέγοντας του να τον κοιτάξει στα μάτια.


Ο Woramet Ben Taota, ένας 16χρονος με βρετανική υπηκοότητα, χάθηκε στην Ταϊλάνδη στις 6 Μαΐου αφού πήγε για βόλτα με τη μοτοσικλέτα του στην επαρχία Lampang.

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο νεαρός βρέθηκε νεκρός σε ένα άλσος, με το κεφάλι του να είναι μέσα στα αίματα. Λίγο πιο δίπλα υπήρχαν το πορτοφόλι και ο φορτιστής του, αλλά όχι το τηλέφωνό του, κάτι που έδειξε ότι έπεσε μάλλον θύμα κλοπής.

Η αστυνομία έφτασε τελικά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Ben, λέγοντας ότι το έκανε επειδή χάλασε μια συμφωνία για ναρκωτικά.


Κλείσιμο
Κατά την μεταφορά του με το όχημα της αστυνομίας, ο δράστης ήρθε αντιμέτωπος με τον πατέρα του θύματος. Όταν κατέβασε το φιμέ τζάμι, ο πατέρας του είπε: «Απόβρασμα, κοίταξε με στα μάτια, κοίταξε με στα μάτια ρε νταή».

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το σημείο αλλά εκείνος φώναξε: «Βγάλτε του τη μάσκα, θέλω να δω το πρόσωπό του. Είσαι δειλός. Κοίταξε με ρε μπ@στ@ρδε. Δεν μπορείς να με κοιτάξεις επειδή είσαι δειλός!».

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης