Ορσαλία Παρθένη στο Marie Claire: «Στους γονείς μου δεν άρεσε ο νεοπλουτισμός, δεν άφησαν τις απλές τους συνήθειες»

Ορσαλία Παρθένη στο Marie Claire: «Στους γονείς μου δεν άρεσε ο νεοπλουτισμός, δεν άφησαν τις απλές τους συνήθειες»

Στο τιμόνι του οίκου Parthenis εδώ και χρόνια, η Ορσαλία δεν χρειάζεται συστάσεις. Με αφορμή το νέο της ρόλο ως πρόεδρος της νεοσύστατης Ενωσης Ελλήνων Σχεδιαστών, τη συναντήσαμε για να μιλήσουμε για το μέλλον της ελληνικής μόδας, ενώ μοιράστηκε μαζί μας μερικές τρυφερές και σπάνιες οικογενειακές στιγμές.

main
Δίνουμε ραντεβού στο εργαστήριο του οίκου Parthenis στο Μοσχάτο. Με υποδέχεται με το χαρακτηριστικό βροντερό της γέλιο και μια ζεστή αγκαλιά βγαίνει αυθόρμητα και από τις δυο μας καθώς έχουμε να βρεθούμε από κοντά από το Power Trip του Marie Claire, πριν την πανδημία. Φαντάζει αιώνας πριν…

Μου συστήνει την ομάδα της που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο χώρο, ενώ παράλληλα το βλέμμα μου πέφτει στα πρωτότυπα σχέδια της επόμενης χειμερινής συλλογής με ένα μαύρο καπιτονέ παλτό να μονοπωλεί την προσοχή μου. Πηγαίνω κοντά της καθώς ετοιμάζει το τσάι τριαντάφυλλο που θα πιούμε ενώ παράλληλα ρίχνω κλεφτές ματιές στο χώρο τριγύρω. Στο βάθος δίπλα από το κουζινάκι υπάρχουν μηχανές και υφάσματα οργανωμένα το ένα πάνω στο άλλο και το πρώτο που τη ρωτάω είναι αν αυτός ο χώρος είναι του μπαμπά της, του αείμνηστου Δημήτρη Παρθένη. «Δυστυχώς όχι», μου απαντά, «το εργαστήριό του ήταν στο Μεταξουργείο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης