Δείτε το γιορτινό Μινιόν – Στόχος να επαναλειτουργήσει στο τέλος του 2023 με επένδυση 60 εκατ. ευρώ

Δείτε το γιορτινό Μινιόν – Στόχος να επαναλειτουργήσει στο τέλος του 2023 με επένδυση 60 εκατ. ευρώ

Η φωταγώγηση του εμβληματικού ιστορικού πολυκαταστήματος του προσέδωσε κάτι από την παλιά του αίγλη. Το πλάνο για τη δημιουργία ενός πράσινου κτιρίου στην Ομόνοια

miniio_fwtagwgisi_xr
«Αποκτώντας το Μινιόν και κάνοντας αυτή τη δουλειά με την ανάπλαση των κτηρίων πολλά χρόνια τώρα, νομίζαμε ότι αποκτήσαμε άλλο ένα κτίριο. Αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου, τις δύο τελευταίες εβδομάδες, μας έκαναν να καταλάβουμε ότι έχουμε «αποκτήσει» ένα κομμάτι της ιστορίας των Αθηναίων και όχι μόνο ένα κομμάτι της ιστορίας των περισσότερων Ελλήνων».

Η δήλωση ανήκει στον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Dimand, η οποία με τίμημα λίγο πάνω από τα 26 εκατ. ευρώ για το ιστορικό ακίνητο σκοπεύει να το αναμορφώσει, το συντομότερο δυνατό, θέτοντας τώρα ως πρώτο στόχο επαναλειτουργίας το τέλος του 2023 με το φιλόδοξο έργο της ανακατασκευής του σε ένα πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο με μικτές χρήσεις, γραφειακούς, εμπορικούς χώρους κ.α..

Αφορμή στάθηκε η φωταγώγηση του εμβληματικού κτιρίου, προσδίδοντάς του κάτι από την παλιά του αίγλη, παρουσία και του δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης