Έκανε φάρσα για το Halloween και κατέληξε με την αστυνομία να ερευνά απαγωγή

Έκανε φάρσα για το Halloween και κατέληξε με την αστυνομία να ερευνά απαγωγή

Σε μπελάδες μπήκε ένας 49χρονος από το Μάντσεστερ, πληρώνοντας την φάρσα του.

Screenshot_21
Συναγερμός σήμανε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας όταν εθεάθη βαν στο οποίο κρεμόταν ένα χέρι και ένα πόδι στην πίσω του πόρτα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία στο σπίτι που ήταν παρκαρισμένο το βαν έπειτα από αναφορές για απαχθέντα άντρα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για φάρσα του Halloween.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας ο Ντάρεν Χούλκερ, ο οποίος είχε ξεχάσει ότι είχε αφήσει τις κούκλες να κρέμονται στο πίσω μέρος του βαν πριν πάει να δει τον πατέρα του. Με έκπληξη είδε από την κάμερά του ότι ένας αστυνομικός βρισκόταν έξω από το σπίτι του.


Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι η αστυνομία ερευνούσε το ενδεχόμενο πιθανής απαγωγής. Βλέποντας την αστεία πλευρά της περιπέτειάς του, ζήτησε από τον αστυνομικό να ελέγξει το πίσω μέρος του βαν. Έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο αστυνομικός από την πλευρά του ενημέρωσε τους συναδέλφους του λέγοντας τους με χιούμορ ότι έπρεπε «να παραιτηθούν όλοι».


Σύμφωνα με τον Ντάρεν, κάποιος οδηγός είδε στο δρόμο το βαν με τα ψεύτικα μέλη να κρέμονται και ενημέρωσε την αστυνομία. «Είναι μια φάρσα που μου αρέσει να κάνω. Συνήθως τα βάζω στο αυτοκίνητό μου, αλλά φέτος σκέφτηκα να τα βάλω στο βαν, το οποίο δεν χρησιμοποίησα πολύ αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, χρειάστηκε να πάω στο σπίτι του πατέρα μου και τα ξέχασα. Στο δρόμο της επιστροφής, έκανα μια στάση στο σπίτι του αδερφού μου και άκουσα τις σειρήνες. Λίγο αργότερα είδα από την εφαρμογή, την αστυνομία έξω από την πόρτα μου», είπε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης