Εντυπωσιακό 4άστερο ξενοδοχείο τα πρώην γραφεία του ΚΚΕ στη Βερανζέρου

Εντυπωσιακό 4άστερο ξενοδοχείο τα πρώην γραφεία του ΚΚΕ στη Βερανζέρου

Από το απόλυτο κόκκινο στους τοίχους μέχρι τα παλιά γκράφιτι στα δωμάτια του Λένιν και του Μάρξ, το Dave Red Athens είναι ένα από τα 12 νέα projects των Ισραηλινών της Brown στην Ομόνοια

kke_ksenodoxeio_xr
«Το κτίριο που σας φιλοξενεί δεν είναι τυχαίο. Η Αθήνα είναι συνηθισμένη σε έντονες διαδηλώσεις και έχει μία πλούσια επαναστατική ιστορία. Μεγάλο μέρος αυτής της ιστορίας έχει γραφτεί ακριβώς εδώ που βρίσκεστε. Αυτό που τώρα εμείς ονομάζουμε Dave Red ήταν τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα του ΚΚΕ του θρυλικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος».

Το κόκκινο κυριαρχεί παντού, ακόμη και στο …όνομα του ξενοδοχείο, ενώ στον κεντρικό διάδρομο μπορεί να διαβάσει κανείς δυο λόγια για την ιστορία του κτιρίου που αποτελούσε στο παρελθόν τα γραφεία του ΚΚΕ και εδώ και λίγο καιρό αποτελεί το νέο εγχείρημα των Ισραηλινών της Brown Hotels στην Ομόνοια. Γίνεται ακόμη και αναφορά στα γκράφιτι του Λένιν και του Μάρξ για να μην αναρωτιέται ο πελάτης: «Όχι δεν τα κάναμε εμείς, αλλά τα διατηρήσαμε ως ένα δείγμα σεβασμού για την ιστορία αυτού του κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης