Νασέρ Αλ Κελαϊφί vs Φλορεντίνο Πέρεθ: Νέος «πόλεμος» εκατομμυρίων για τον Εμπαπέ

Νασέρ Αλ Κελαϊφί vs Φλορεντίνο Πέρεθ: Νέος «πόλεμος» εκατομμυρίων για τον Εμπαπέ

Τα 4 «όχι» του παίκτη στον Άραβα κροίσο της Παρί, το deadline για την επίσημη πρόταση από τον μεγαλοεπιχειρηματία πρόεδρο της Ρεάλ, τα ποσά που «ζαλίζουν», οι χορηγοί στην αναμονή

mbappe
Σε έναν άτυπο ποδοσφαιρικό «πλειστηριασμό» φαίνεται να έχουν μπει δυο από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες οι οποίοι ηγούνται δυο μεγάλων ομάδων της Ευρώπης για τα… πόδια ενός, ακόμα, σταρ των γηπέδων. Άλλος ένας «πόλεμος» εκατομμυρίων ξεσπά. Μήλον της Έριδος, ποιος άλλος, ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το όνομα του Γάλλου επιθετικού της Παρί Σεντ Ζερμέν βρίσκεται στην επικαιρότητα από το περασμένο καλοκαίρι και όπως δείχνουν τα πράγματα θα διατηρηθεί -χωρίς «ανάπαυλα»- και ως το προσεχές. Ο λόγος ότι διεκδικούν την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο δυο ομάδες. Η νυν και η κατά πολλούς επόμενη του, η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μεν βαθύπλουτος Άραβας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ιδιοκτήτης της Παρί και επικεφαλής της Qatar Sports Investments (QSI), δεν κάνει πίσω στην προσπάθεια του να πείσει τον Εμπαπέ να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι και ήδη φέρεται να του έχει καταθέσει τουλάχιστον 4 προτάσεις (όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική L’ Equipe, πληροφορία που αναπαράγει και η As η κορυφαία εφημερίδα στα θέματα της Ρεάλ), έχοντας όμως εισπράξει ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις!

Ο δε Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος του φημισμένου ισπανικού συλλόγου (μεγαλοκατασκευαστής με δραστηριότητες και στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια) εκτιμάται ότι δεν θα διστάσει να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» για να κρατήσει την υπόσχεση του προς τους οπαδούς να φέρει τον 23χρονο άσο στην πόλη του.

Κλείσιμο
Η διαφορά είναι ότι απομένουν πλέον λιγότερες από 100 ημέρες μέχρι να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής (από 1/1/2022) το νόμιμο δικαίωμα διαπραγματεύσεων και υπογραφής με άλλη ομάδα από αυτή όπου σήμερα αγωνίζεται, 6 μήνες πριν από την λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του, με βάση τους κανονισμούς της FIFA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης