Τον Μάιο του 2022 ανοίγει το νέο Casa Cook 5* στη Σάμο

Τον Μάιο του 2022 ανοίγει το νέο Casa Cook 5* στη Σάμο

Ο όμιλος Fosun θέλει να τριπλασιάσει το διεθνές χαρτοφυλάκιο με το brand της Cook - συμπεριλαμβανομένης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου

casa_cook_mk
Μόλις πριν από λίγο καιρό ο κινεζικός όμιλος της Fosun γνωστοποίησε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει το διεθνές… comeback για τα brand της Cook, Cook’s Club και Casa Cook, με παρουσία και στη χώρα μας, που απέκτησε μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού κολοσσού της Τhomas Cook τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η επιβεβαίωση έρχεται τώρα με το νέο ότι από τη θερινή σεζόν του 2022 πρόκειται να ανοίξει το νέο Casa Cook στη Σάμο, που αποτελεί ουσιαστικά και την τελευταία, καινούρια προσθήκη για το brand με το βλέμμα στην επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Το νέο boutique ξενοδοχείο Casa Cook Samos, που βρίσκεται κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, είναι σε σχέδια τoυ αρχιτεκτονικού γραφείου Block 722 και θα διαθέτει 128 δωμάτια.

Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, δανείζεται από τις καμάρες των σπιτιών της Σάμου και είναι το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας που κτίζεται από την αρχή μετά το Casa Cook El Gouna στην Αίγυπτο το 2019.

Κλείσιμο
Tα Casa Cook Hotels όπως και τα Cook’s Club αποτελούν μέλος του Fosun Tourism Group με τον κινεζικό όμιλο να δηλώνει τώρα ότι σκοπεύει να τριπλασιάσει το διεθνές του χαρτοφυλάκιο με το brand της Cook- συμπεριλαμβανομένης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

ΔΙΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης