Η «Πένι» από το «Big Bang Theory» θέλει να αγοράσει το άλογο που χτύπησε η Γερμανίδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (pic & vids)

Η «Πένι» από το «Big Bang Theory» θέλει να αγοράσει το άλογο που χτύπησε η Γερμανίδα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο (pic & vids)

Η ηθοποιός Κάιλι Κουόκο χαρακτήρισε «αίσχος» και «ντροπή» τη Γερμανίδα αναβάτρια και την προπονήτρια της που χτύπησε το άλογο στο Τόκιο και ζητάει να μάθει την τιμή πώλησής του.

kcuoco_jpg
Αποτροπιασμό και θυμηδία είχε προκαλέσει η ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη κίνηση της Γερμανίδας Κίμ Ράισνερ, που κτύπησε το άλογο της Ανίκα Σλέου, στον τελικό του πεντάθλου των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με αποτέλεσμα τον δικαίως αποκλεισμό.

Ουδείς μπορεί να λησμονήσει το ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο γεγονός, το οποίο αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας στο γήπεδο, με την Κάιλι Κουόκο να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσφέρεται να αγοράσει το άλογο, που το έχουν ονομάσει Saint Boy.


Η γνωστή Πένι από την δημοφιλή και πετυχημένη κωμική σειρά «Big Bang Theory» αποκάλεσε το όλο περιστατικό «αίσχος» και μάλιστα είπε μέσω των stories της στο instagram πως θα αγόραζε το άλογο για να δείξει τη ζωή που πρέπει να έχει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης