Ξέσπασε η Καινούργιου για τους ακολούθους του συζυγοκτόνου που αυξήθηκαν: «Να τον βρίσεις, να τον καταραστείς, αλλά γιατί να τον ακολουθήσεις;» (vid)

Ξέσπασε η Καινούργιου για τους ακολούθους του συζυγοκτόνου που αυξήθηκαν: «Να τον βρίσεις, να τον καταραστείς, αλλά γιατί να τον ακολουθήσεις;» (vid)

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με τους ακολούθους του καθ' ομολογία δολοφόνου, που αυξήθηκαν στο Instagram.

kainouriou_0_jpg
Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και ο τρόπος που εκτυλίχθηκε η υπόθεση, η οποία θυμίζει ταινία θρίλερ, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Τα λόγια είναι περιττά για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος -όπως ο ίδιος ομολόγησε- σκότωσε στην γυναίκα του και στην συνέχεια έπαιξε θέατρο για 37 ολόκληρες μέρες.

Ωστόσο, -εκτός από όλα τα άλλα- αίσθηση προκάλεσε και συζητήθηκε αρκετά το γεγονός πως οι ακόλουθοι του συζυγοκτόνου στο Instagram αυξήθηκαν κατά χιλιάδες μετά την ομολογία του!

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε και σ' αυτό, η οποία δεν έκρυψε το σοκ της και την οργή της.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πω για αυτό το Instagram, που είναι ανοιχτό κι έχει πάει στους 18 χιλιάδες followers. Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε; Να μπείτε μέσα και να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε αλλά να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα και με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι. Να τον βρίσεις, να τον καταραστείς ναι αλλά γιατί να τον ακολουθήσεις;» απόρησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης