Νικ Μαρούτσος: Ο διάδοχος του Μπιλ Γκρος παραιτείται και αλλάζει ζωή!

Νικ Μαρούτσος: Ο διάδοχος του Μπιλ Γκρος παραιτείται και αλλάζει ζωή!

«Ήμουν στην αγορά εργασίας για περισσότερα από 20 χρόνια. Ηρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα πίσω και να πατήσω το κουμπί επαναφοράς» δηλώνει ο επικεφαλής της Janus Henderson Investors

371707806
Στα 44, ο Νικ Μαρούτσος, γνωστός ως ο διάδοχος του πρώην βασιλιά των ομολόγων, Μπιλ Γκρος, κατέχει μία από τις κορυφαίες εργασίας στη διαχείριση χρημάτων. Είναι επικεφαλής της Janus Henderson Investors, εταιρείας που επιβλέπει συνολικά περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει ήδη αποφασίσει πως τον Οκτώβριο θα αποσυρθεί από τη θέση του. Ήρθε η ώρα να ζήσει τη ζωή του. Αν και όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι ακριβώς θα κάνει στη συνέχεια, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει να απολαύσει τις μικρές χαρές της ζωής.

Έχει ήδη δηλώσει πως η μοναδική προτεραιότητά του από εδώ και στο εξής θα είναι η οικογένειά του. Θα περνάει περισσότερο πολύτιμο χρόνο με τη γυναίκα και τα 3 τους παιδιά και συγχρόνως θα παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια της 14χρονης κόρης του στα τουρνουά λακρός στα οποία θα λαμβάνει μέρος – μέχρι σήμερα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του δεν είχε την ευκαιρία να είναι παρών και να την απολαμβάνει στις νίκες της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης