Αμερικανικές εκλογές - Τραμπ: Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση

Αμερικανικές εκλογές - Τραμπ: Θα προσφύγουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να σταματήσει η καταμέτρηση

Ουσιαστικά έχουμε ήδη κερδίσει, ισχυρίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος απαριθμώντας αποτελέσματα σε πολιτείες-κλειδά - Δεν μπορούν να κλείσουν τη διαφορά, υποστήριξε

donald_trump_vomva_voting
«Ήμασταν έτοιμοι να το γιορτάσουμε, αλλά κάποιοι πήγαν να μας κλέψουν τις ψήφους. Κερδίσαμε τη Φλόριντα, το Τέξας, αλλά ακόμα δεν το έχουν καταμετρήσει. Νικήσαμε στη Βόρεια Καρολίνα, και η Αριζόνα έχει ακόμα πολύ ψωμί. Θα ήταν ωραίο να την πάρουμε, αλλά δεν την χρειαζόμαστε» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναντ Τραμπ περί τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).



«Αυτή τη στιγμή κερδίζουμε στην Πενσιλβάνια με μια τρομακτική διαφορά. Είμαστε μπροστά με 690.000 ψήφους. Με 64% των ψήφων είναι απίθανο να μας φτάσουν. Τώρα αρχίζουμε να μπαίνουμε στις Πολιτείες που ψηφίζουν Τραμπ» είπε ο Τραμπ, ενω επικαλέστηκε και τα... συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον κυβερνήτη του Τέξας. «Στο Μίσιγκαν είμαστε μπροστά» συμπλήρωσε.


Δείτε live ροή αποτελεσμάτων στον διαδραστικό χάρτη του protothema.gr


Αμέσως μετά, έριξε τη... βόμβα:  «Και ξαφνικά, αναβλήθηκε ο εορτασμός. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν οι αντίπαλοί μας και γι' αυτό λένε να πάμε στο δικαστήριο. Στο Οχάιο, κερδίσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά, μεγάλη και η νίκη μας στη Βόρεια Καρολίνα. Ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Αυτή είναι μια απάτη, οι αντίπαλοί μας εξαπατούν τον αμερικανικό λαό. Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η διαδικασία. Για μένα, έχουμε ήδη κερδίσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πρώτες προσευχές στο τζαμί της Αθήνας

Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Βίντεο-σοκ: Φάλαινα «κατάπιε» δύο γυναίκες που έκαναν καγιάκ στην Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ