ΔΕΗ myEnergy coach: Το νέο μέλος του σπιτιού σας
cover

ΔΕΗ myEnergy coach: Το νέο μέλος του σπιτιού σας

Για πρώτη φορά, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την κατανάλωση και τη διαχείριση ενέργειας του σπιτιού σας, είτε με το ψηφιακό εργαλείο ΔΕΗ myEnergy Coach online, είτε με τον Σύμβουλο Ενέργειας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΔΕΗ και να χαλαρώσετε πραγματικά.

Sponsored Content

Το σπίτι είναι το απόλυτο καταφύγιό μας, ταυτόσημο με την ευεξία και το well-being, τη χαλάρωση και την ξεκούραση μας. Είναι όμως και το νοικοκυριό μας, κάτι που σημαίνει προϋπολογισμό, έξοδα, ψώνια, ενεργειακές δαπάνες. Το κομμάτι της ενέργειας είναι ένα από εκείνα τα ζητήματα που είναι καθοριστικά για να υπάρχει χαλαρότητα στο σπίτι, καθώς είναι σημαντικό τόσο για να επιτυγχάνονται ιδανικές συνθήκες μέσα σε αυτό όσο και για να παραμένουν οι δαπάνες χαμηλά. Μερικές φορές, μπορεί εμείς οι ίδιοι να κάνουμε πιο δύσκολη την κατάσταση, από λάθη ή παραλείψεις μας, που έχουν ως αποτέλεσμα αυξημένες δαπάνες για ρεύμα ή ενεργειακές απώλειες.

Η σύγχρονη τάση θέλει έναν coach να βοηθάει τα άτομα να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, είτε αυτό αφορά διατροφή είτε υγεία είτε προσωπικά ζητήματα.      Αυτή είναι η ιδέα πίσω από την myEnergyCoach της ΔΕΗ, ένα έξυπνο ψηφιακό εργαλείο που ήρθε να κάνει για εμάς όσα δεν προλαβαίνουμε ή δεν έχουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες να εφαρμόσουμε στην οικιακή μας καθημερινότητα. Βέλτιστες λύσεις και πρακτικές που έχουν σχέση με την κατανάλωση ενέργειας, αλλά και με το να απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή στο σπίτι.

Το ΔΕΗ myEnergy Coach είναι ο ψηφιακός σύμβουλος εξοικονόμησης ενέργειας που σας βοηθάει να: παρακολουθείτε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο νοικοκυριό σας, αλλά και το πώς αυτή επιμερίζεται μεταξύ των ηλεκτρικών συσκευών σας. Σας δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις για να εξοικονομήσετε ενέργεια και κόστος, ενώ σας δείχνει πώς να ανακαλύψετε τα ενεργειακά και οικονομικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών συσκευών σας με σύγχρονες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Με λίγα λόγια, σας γλυτώνει χρήματα, αλλά βοηθάει καταλυτικά και στον μεγάλο στόχο της εξοικονόμησης ενέργειας, έναν στόχο παγκόσμιο που σέβεται το περιβάλλον και φροντίζει για τους πόρους του πλανήτη. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να θέσετε στόχο εξοικονόμησης ενέργειας και παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές για να τον πετύχετε, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα υπολογισμού της εξοικονόμησης που θα έχετε από την αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών.

Ουσιαστικά, το ψηφιακό εργαλείο myEnergyCoach βοηθάει τους καταναλωτές να κατανοήσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα και να υιοθετήσουν συνήθειες εξοικονόμησης και βιωσιμότητας που θα ωφελήσουν τόσο στη μείωση της ενεργειακής δαπάνης όσο και την προστασία του περιβάλλοντος. Αλλά η ΔΕΗ δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Γνωρίζοντας τη σημασία της διαπροσωπικής επαφής για πολλούς καταναλωτές, παρέχει και τη δυνατότητα ραντεβού με εξειδικευμένο σύμβουλο ενέργειας, σε ένα από τα 33 επιλεγμένα καταστήματα. Χωρίς αναμονές, χωρίς ουρές, ένας σύμβουλος ενέργειας σας ενημερώνει για να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας από την επόμενη κιόλας στιγμή.

Και, βέβαια, κατεβάστε οπωσδήποτε το myΔΕΗ app και ανακαλύψτε πολλά περισσότερα, όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά βρείτε και τον δικό σας τρόπο με την ενέργεια. Εκεί, μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό σας, να δείτε τις κινήσεις σας και ανακαλύψτε τρόπους διευκόλυνσης πληρωμών, αλλά και να καταχωρίσετε online την ένδειξη του μετρητή σας και να λάβετε συμβουλές εξοικονόμησης. Εκεί μπορείτε, μεταξύ πολλών άλλων, να διαχειριστείτε τις παροχές και τα ακίνητά σας με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ