Πώς ο χώρος του μπάνιου συνδέεται με τη διάθεσή μας

Πώς ο χώρος του μπάνιου συνδέεται με τη διάθεσή μας

Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού  που περνάμε τις πιο προσωπικές μας στιγμές, στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ένα όμορφο και καλά οργανωμένο μπάνιο μπορεί να μας ξεκουράσει, να μας αποφορτίσει και να μας φτιάξει τη διάθεση μετά από μια δύσκολη μέρα. Με λίγα λόγια, μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα ζωής μας.

ravenna_banio
Στην Ελλάδα, όταν ανοίγουμε το θέμα “μπάνιο”, το πρώτο όνομα που ακούγεται στη συζήτηση είναι η RAVENNA. Και φυσικά υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Η RAVENNA θεωρείται -δικαιολογημένα- η Νο 1 εταιρία στα είδη μπάνιου, αφού διαθέτει μια τεράστια και διαρκώς εμπλουτιζόμενη ποικιλία σε
πλακάκια
και είδη υγιεινής, με σύγχρονο design και σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Κρατώντας σταθερές τις αξίες της μέσα στην κρίση και με ισχυρό πλεονέκτημα το τρίπτυχο “υψηλή ποιότητα - χαμηλές τιμές - ετοιμοπαράδοτα προϊόντα”, δίνει στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα στο σπίτι, ανανεώνοντας τον χώρο του μπάνιου, είτε με μικρές παρεμβάσεις-αλλαγές, είτε με ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης.

Κλείσιμο
amb-26-hit
Πολλοί νομίζουν ότι για να αλλάξουν την εικόνα του μπάνιου τους πρέπει να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία, κάτι που δεν ισχύει. Με μικρές αλλαγές, μπορεί να γίνει το προσωπικό σας ησυχαστήριο, το σημείο του σπιτιού που θα λατρεύετε να περνάτε τον χρόνο σας. Για παράδειγμα, απλά αλλάζοντας τα πλακάκια του μπάνιου σας με καινούργια, ανοιχτόχρωμα και σε πιο μοντέρνα σχέδια, ο χώρος φωτίζεται και αλλάζει τελείως το στιλ του, ανανεώνοντας φυσικά και τη δική σας διάθεση. Ακόμα, όταν οι ανάγκες σε ένα σπίτι αλλάζουν, το μπάνιο πρέπει να προσαρμόζεται. Έτσι, αν χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο στο μπάνιο μας, η αντικατάσταση της κλασικής μπανιέρας με μια σύγχρονη, minimal
ντουζιέρα  
μπορεί να αλλάξει την όψη του μπάνιου, κάνοντάς το παράλληλα ακόμα πιο πρακτικό και ευρύχωρο. Αυτό που πρέπει πάντα να προσέχουμε, είτε κάνουμε μια μικρή παρέμβαση είτε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, είναι να επιλέγουμε ποιοτικά και σύγχρονα προϊόντα, τα οποία πραγματικά θα προσδώσουν αυτό που ζητάμε στο μπάνιο μας.

amb-asaro
Στα δύο καταστήματα της RAVENNA σε Σχηματάρι  και Θεσσαλονίκη, θα βρείτε πλακάκια μπάνιου, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, υδρομασάζ, λεκάνες, νιπτήρες, αξεσουάρ μπάνιου και πολλά άλλα προϊόντα που θα κάνουν το μπάνιο σας τον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σας.

Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, μπορείτε να τα δείτε όλα, αλλά και να τα παραγγείλετε, στο e-shop τής RAVENNA, απλά με ένα κλικ στο ravenna.gr
amb-15-martulio



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ