Οι προοπτικές και οι δυνατότητες Σπουδών στα Κολλέγια

«New Year –New Career» στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ για εγγραφές Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια!

Mε το… «δεξί» υποδέχεται το 2016 το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ανακοινώνοντας την έναρξη των νέων τμημάτων Φεβρουαρίου με μοναδικά προνόμια για όσους κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα, μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου!

Professional Certificates σε Λογιστική, Ελεγκτική και Management

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ.) και τοE-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών συνδιοργανώνουν και λειτουργούν από κοινούΕπιμορφωτικά Προγράμματα με έμφαση στη Λογιστική, την Ελεγκτική και το Management.

XINIS EDUCATION FESTIVAL: Ένας «μαραθώνιος εκπαίδευσης» από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

To XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει καταστεί θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα και αποτελεί πλέον την αγαπημένη εκπαιδευτική «συνήθεια» της νεολαίας, παρέχοντας, κάθε χρόνο, 140 δωρεάν σεμινάρια από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο!

Επαγγέλματα με θετικές προοπτικές

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα των προοπτικών της αγοράς εργασίας που πραγματοποίησε η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπό τον καθηγητή Θεόδωρο Κατσανέβα 

 Τι ισχύει για την αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων Ευρωπαικών Κολεγίων

Με την ψήφιση του Νόμου 4093/2012 εισάγεται για πρώτη φορά ο όρος «επαγγελματική ισοδυναμία» των ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών πτυχίων μέσω φοίτησης σε κολέγιο με εκείνα που απονέμουν τα ελληνικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ενημέρωση είναι η καλύτερη “ασπίδα προστασίας” πριν από κάθε βήμα για εγγραφή σε Κολλέγιο

Οι ερωτήσεις των νέων αλλά και των οικογένειών τους είναι πολλές και για το λόγο αυτό συλλέξαμε τις 10 πλέον συνηθέστερες για την καλύτερη ενημέρωση των νέων, όπως αυτές απαντώται από τους πλέον αρμοδίους το Σύλλογο Ελληνικών κολλεγίων. .