Αυτό το πρωινό είναι εμπειρία!

Αυτό το πρωινό είναι εμπειρία!

Δεν υπάρχει πιο απολαυστική, καθημερινή εμπειρία από το να απολαμβάνεις ένα πλήρες πρωινό στη βεράντα -ή στον κήπο-, τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η «συνταγή» της απόλαυσης είναι οι ποιοτικές πρώτες ύλες, οι σωστές συνταγές και οι έξυπνες μικροσυσκευές

mics-4
Οι μικροσυσκευές Mics Creme είναι το πρώτο βήμα και βασικό προαπαιτούμενο για απολαυστικά πρωινά. Καφές; Τσάι; Φρυγανισμένο ψωμί; Τοστ; Ό,τι κι αν προτιμάς να γεύεσαι κάθε πρωί, η σειρά Mics Creme έχει τη λύση. Η σειρά μικροσυσκευών Mics Creme αποτελείται από καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα, τοστιέρα και φρυγανιέρα σε ένα vintage κρεμ χρώμα που δίνει στυλ στην κουζίνα μας και αισθητικό αποτύπωμα στο χώρο.

Φρυγανιέρα Mics Creme
Διαθέτει 7 επίπεδα φρυγανίσματος για να απολαμβάνεις πάντα το ψωμί όσο φρυγανισμένο το θέλεις. Η φρυγανιέρα έχει και λειτουργία απόψυξης για να μπορείς να ξεπαγώνεις το ψωμί που έχεις βάλει στην κατάψυξη. Ενώ, διαθέτει και ειδικό συρτάρι συλλογής για ψίχουλα, που αφαιρείται για να το αδειάζεις κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων.
mics-5

Τοστιέρα Mics Creme
Κλείσιμο
Με αυτή μπορείς να ψήσεις γρήγορα μέχρι και 2 τοστ ταυτόχρονα. Διαθέτει αντικολλητική πλάκα grill ενώ κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμοκρασία σε όλη την επιφάνεια για τέλεια αποτελέσματα.
mics-2

Βραστήρας Mics Creme
Με ισχύ 2200W για γρήγορο βράσιμο και κανάτα 1,7Lt θα δώσει λύση σε κάθε ανάγκη για βραστό νερό, ενώ θα χαρίζει στυλ στην κουζίνα χάρη στον ρετρό design που τον διακρίνει. Έχει πλενόμενο φίλτρο κατά των αλάτων για να απολαμβάνεις πάντα καθαρό νερό απαλλαγμένο από άλατα και μικροσωματίδια και επαναχρησιμοποιείται για να μην προκύψει ποτέ η ανάγκη για αντικατάσταση.

Μηχανή Καφέ Φίλτρου Mics Creme
Με αυτήν την καφετιέρα μπορείς να ετοιμάσει καφέ φίλτρου για 12 φλιτζάνια. Διαθέτει ανοξείδωτη κανάτα - θερμός για να μην κρυώνει ο καφές, αλλά και λειτουργία αυτόματης εκκίνησης έτσι ώστε να προγραμματίζεις την ώρα που θέλεις να ενεργοποιηθεί η καφετιέρα και να ετοιμαστεί το ρόφημα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ετοιμάζεις την καφετιέρα από το βράδυ, να την προγραμματίζεις να ξεκινήσει λίγο πριν ξυπνήσεις και να τον βρίσκεις έτοιμο το πρωί.

Συνοδέψτε, λοιπόν, το πρωινό σας, με έναν ζεστό καφέ από την καφετιέρα Mics Crème και χρησιμοποιήστε τη φρυγανιέρα Mics Crème για ένα πεντανόστιμο και υγιεινό πρωινό, αλλά και την πανεύκολη συνταγή που σας προτείνουμε!

Φρυγανισμένο ψωμί με αβοκάντο

Υλικά
4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
2 ώριμα μικρά αβοκάντο κομμένα στη μέση χωρίς το κουκούτσι
½ λεμονιού
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, λίγο φρέσκο άνηθο

Εκτέλεση
Αφαιρέστε την φλούδα από τα αβοκάντο, κόψτε σε μικρά κυβάκια και με ένα πιρούνι, κάντε το πουρέ και περιχύστε με το λεμόνι σε ένα μπολ. Ρίξτε το αλάτι και το πιπέρι. Ετοιμάστε το ψωμί στη φρυγανιέρα (καλά ψημένο, κλίμακα 5-7). Κατόπιν αφαιρέστε και απλώστε το αβοκάντο πάνω στις φέτες του ψωμιού, μαζί με λίγο άνηθο και λίγο ελαιόλαδο.

Τις υπέροχες μικροσυσκευές Mics μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ