Προστατέψτε «έξυπνα» το σπίτι σας ή την επιχείρηση.

Προστατέψτε «έξυπνα» το σπίτι σας ή την επιχείρηση.

st2__1_


Πίνακες ελέγχου συστημάτων ασφαλείας Β &GSeries από τη Bosch.

Θα αφήνατε αθωράκιστο το σπίτι σας ή την επιχείρηση, ιδίως σε μια εποχή που οι διαρρήξεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο ; Tην απάντηση δίνει η Boschμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που ενσωματώνει διασυνδεδεμένη τεχνολογία για την μέγιστή δυνατή ασφάλεια. Άλλωστε ζούμε στην εποχή του InternetofThings, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε από ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα συναγερμούνα μην είναι «έξυπνο», ειδικά όταν τίθεται θέμα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Μεγαλύτερη προστασία και χωρητικότητα.

Οι πίνακες συναγερμού B & G series που αποτελούν έναν συνδυασμό εφαρμογών συναγερμού εισβολής και πυρκαγιάς, ενοποιούνται με τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και τις τεχνολογίες βίντεο IP. Αυτό στην πράξη σημαίνει, ότι ταυτόχρονα με τη λήψη των συναγερμών παραβίασης μιας εγκατάστασης, μπορείτε να έχετε και εικόνα βίντεο από το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά και τον έλεγχο και όλων των υπολοίπων συστημάτων ασφαλείας της εγκατάστασης. Ο πλήρης έλεγχος όλων των συστημάτων είναι εύκολος χάρη στη χρήση λογισμικού διαχείρισης βίντεοBVMS (Bosch Video Management Software), το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε έως 2.000 κάμερες από έναν server, αλλά και έως 200.000 κάμερες αν έχετε πολλαπλούς server.
Με τους πίνακες συναγερμού B&G Series, μπορείτε να ελέγχετε έως 32 πόρτες ελέγχου πρόσβασης και 599 σημεία προστασίας, ενώ είναι συμβατοί και με τα υφιστάμενα περιφερειακά, επιτρέποντάς σας να αναβαθμίσετε το υπάρχον σύστημα συναγερμού, στο σπίτι ή την επιχείρηση, με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Διαχειριστείτε το σύστημά σας από απόσταση.

Πως θα σας φαινόταν αν είχατε πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας ή της οποιασδήποτε εγκατάστασης από παντού ; Με την εφαρμογή «RemoteSecurity Control app”, μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύστημά σας από μια συσκευή iOS ή Android. Οπλίστε και αφοπλίστε τοσυναγερμό, ανοίξτε τη γκαραζόπορτα και το φωτισμό του κήπου και δείτε τι συμβαίνει στα σημεία ελέγχου μέσω smartphone ή tablet. Μπορείτε να δείτε ακόμα και ζωντανό βίντεο ή στατικές εικόνες από τις κάμερες IP της Bosch που συνδέονται με τον πίνακα.


b___g_pic
Κλείσιμο


Γιατί να επιλέξω ένα σύστημα ασφαλείας της σειράςB&G ;

Εγκαθιστώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας της σειράς B&GSeries σε οποιαδήποτε εγκατάσταση, έχετε την δυνατότητα :

• Να διαχειρίζεστε και παρακολουθείτε τα συστήματα εισβολής και βίντεο από ένα μόνο περιβάλλον χρήστη
• Να έχετε καταγεγραμμένα όλα τα συμβάντα εισβολής και τους συναγερμούς στη λίστα συναγερμών του VMS
• Να αποφεύγετε τους ψευδείς συναγερμούς καθώς υπάρχει το βίντεο για άμεση επισκόπηση του συμβάντος
• Οι περιοχές, οι πόρτες, οι έξοδοι, και τα υπόλοιπα σημεία ανίχνευσης εισβολής να σας εμφανίζονται με γραφική απεικόνιση χάρτη, με την ακριβή τους θέση και κατάσταση
• Όλες οι ενέργειες σας να καταγράφονται

Οι πίνακες συναγερμού B&G Series διατίθενται στην αμερικάνικη αγορά για πάνω από 10 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής αγοράς.




b___G
bvms
Remote_Security_Control_app
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ