Συμβουλές για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι

Συμβουλές για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι

Πρώτη συμβουλή είναι να επενδύσετε σε έξυπνα έπιπλα, τα οποία διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μικρά διαμερίσματα στις μεγαλουπόλεις είναι αυτό του περιορισμένου χώρου, επομένως όλοι χρειαζόμαστε μερικά έξυπνα tips που θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χώρου.

Πρώτη συμβουλή είναι να επενδύσετε σε έξυπνα έπιπλα, όπως τα κρεβάτια με αποθηκευτικούς χώρους, καθώς έτσι χρησιμεύουν ως αποθήκη χωρίς να καταλαμβάνουν αχρείαστο χώρο.

Ακόμα, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα επιτραπέζια ή επιδαπέδια φωτιστικά, αλλά να προτιμάτε φωτιστικά τοίχου. Εκτός από το ότι δεν πιάνουν έξτρα χώρο, είναι και πιο όμορφα αισθητικά.

Κάτι ακόμα που πρέπει να αποφεύγετε όταν έχετε πρόβλημα χώρου είναι οι τεράστιοι καναπέδες. Στη θέση τους προτιμότεροι είναι οι μικρότεροι διθέσιοι ή γωνιακοί καναπέδες.

Τέλος, όσοι διαθέτετε εσωτερική σκάλα στο σπίτι σας, θα μπορούσατε να την αξιοποιήσετε σαν αποθηκευτικό χώρο, με κάποια κατασκευή στη βάση της.

Έτσι, η ίδια η σκάλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια όμορφη ντουλάπα, βιβλιοθήκη ή συρταριέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ασφάλιση κατοικίας: Αυτός ο άγνωστος…

Επιτέλους ολοκληρώσατε την πολυπόθητη ανακαίνιση του πατρικού σας διαμερίσματος που σας παραχώρησαν οι γονείς σας για να φτιάξετε την ζωή σας με το έτερον σας ήμισυ.

2