Το μπάνιο στα καλύτερά του

Το μπάνιο στα καλύτερά του

Ο πιο προσωπικός μας χώρος μέσα στο σπίτι είναι το μπάνιο γι αυτό θέλουμε να μας εξυπηρετεί και ταυτόχρονα να μας χαλαρώνει. Η ανανέωσή του είναι πάντα μια ευκαιρία για περισσότερες ανέσεις, πιο προσωπικό στιλ και επιπλέον λειτουργικότητά.

1g_Bow
Το μπάνιο είναι ο χώρος όπου φροντίζουμε και περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Εκεί που ηρεμούμε και θέλουμε να νιώθουμε καθαροί και όμορφοι. Είναι σημαντικό να έχει στοιχεία του χαρακτήρα μας, να νιώθουμε άνετα όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Κάθε μπάνιο είναι ξεχωριστό
 
Οι τάσεις έχουν αλλάξει. Το μπάνιο πλέον παίρνει την προσοχή που του αναλογεί στη διακόσμηση του σπιτιού, επηρεάζει την αξία του, καθώς και μπορεί να γίνει αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες. Όμως το πιο σημαντικό παραμένει το να είναι άνετο, λειτουργικό και να αντικατοπτρίζει το προσωπικό στιλ.
1a_In_Lines_Coral___Rounded_Edge

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο σε μεγάλα μπάνια, όμως η αλήθεια είναι ότι κάθε μπάνιο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά μας. Οι καθαρές γραμμές στα πλακάκια τοίχου ή οι κρεμαστές λεκάνες για παράδειγμα, βοηθούν πολύ στην εξοικονόμηση χώρου, ενώ ένας ένθετος νιπτήρας προσδίδει μια αέρινη αίσθηση στον χώρο, κάνοντας τον να φαίνεται πιο ευρύχωρος.
Κλείσιμο
1d_Llevant_Black
SYNTHESEIS_RAVENNA-HUGO

Όλες οι νέες τάσεις
Ένα ωραίο μπάνιο παραμένει διαχρονικό. Ωστόσο πάντα υπάρχουν τάσεις της εκάστοτε εποχής, οι οποίες συχνά καθρεφτίζουν ευρύτερες αλλαγές. Η δυναμική επανεμφάνιση του ξύλου στα έπιπλα μπάνιου, έρχεται σαν απάντηση στην απομόνωση του lockdown και την ανάγκη - ειδικά των νεότερων γενιών- για μια επανασύνδεση με τη φύση και τα φυσικά υλικά.
1e_Ebony
Στην ίδια κατεύθυνση και η άνοδος των φυτών ως διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να χαλαρώσουν τον κάτοχό τους, όσο τίποτε άλλο. Όσον αφορά τον τοίχο και το δάπεδο, η μόδα είναι τα μεγάλων διαστάσεων πλακάκια, τα εξάγωνα σε έντονα χρώματα, η υφή και το εφέ μαρμάρου, μόνα τους ή και σε συνδυασμούς. Όλα αυτά φυσικά μπορείτε να τα ανακαλύψετε σε εκπληκτική ποιότητα, ποικιλία και τιμές στη RAVENNA.
1f_Kingsbury_Grana_Hex
Στη RAVENNA θα βρείτε επιπλέον πολυτελή γρανιτοπλακάκια Gres Porcellanato Α’ ποιότητας, αλλά και πλακάκια σαν ξύλο, τσιμέντο ή πέτρα, patchwork, ή τα εκλεπτυσμένα stripes και lines, που δίνουν άποψη σε κάθε επίπεδο τοίχο και τον μεταμορφώνουν. Όπως επίσης μοντέρνες επιλογές σε στιλ terrazzo, με την εμφάνιση του αγαπημένου μωσαϊκού που έχουν κάνει comeback.
1c_Wacom_Forest_Pulido
Ανεξάρτητα όμως από μόδα, τάσεις και συμβουλές, ένα όμορφο, ανακαινισμένο μπάνιο, είναι κάτι απλό που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Και αυτό σημαίνει ότι πάνω από όλα, πρέπει να παραμένει ένας καθαρά δικός μας χώρος. Ευτυχώς, η RAVENNA έχει πανέμορφες και προσιτές επιλογές και λύσεις για κάθε πιθανό γούστο και στιλ, που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλο… μπάνιο!
SYNTHESEIS_RAVENNA-RUBEN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ