Στα Salus Index Awards 2019 διακρίθηκε η Εθνική Ασφαλιστική

th

Μια ακόμη τιμητική διάκριση προσέθεσε στο ενεργητικό της η Εθνική Ασφαλιστική, η μακροβιότερη και μεγαλύτερη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία βραβεύθηκε για τα πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που παρέχει τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας στον τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά, Salus Index Awards 2019, που διοργανώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 από την New Times Publishing.

Οι διακρίσεις αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν, αλλά και προσωπικότητες του ιατρικού κλάδου που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους για τις επιστημονικές τους επιδόσεις. Ως προς τις επιχειρήσεις, η επιλογή έγινε με κριτήρια την κερδοφορία, τις επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό, τα ερευνητικά προγράμματα και την καινοτομία.

Το βραβείο της Εθνικής Ασφαλιστικής - χρυσός χορηγός της διοργάνωσης -, παρέλαβε ο Πρόεδρος της Εταιρείας και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, κ. Χριστόφορος Σαρδελής.

SAK_1435_2


Κατά τον χαιρετισμό του και αφού επεσήμανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής εδώ και 128 χρόνια στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, ο κ. Σαρδελής υπογράμμισε ότι μια συνεργασία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα Υγείας θα αποτελούσε μια πραγματική επανάσταση.

«Είναι προφανές», είπε χαρακτηριστικά, «ότι υπάρχει ένα ευρύτατο πεδίο όπου μπορούμε να οριοθετήσουμε πάρα πολλές περιοχές στις οποίες θα ήταν πολύ γόνιμη μια τέτοια συνεργασία, προς αμοιβαίο όφελος και του δημοσίου και των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά, κυρίως, προς όφελος των πολιτών και των ασφαλισμένων».
Ο κ. Σαρδελής σημείωσε επίσης ότι από τα περίπου 13 δισ. ευρώ που δαπανώνται για την Υγεία ετησίως, σχεδόν το 50% προέρχεται από το δημόσιο, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν ιδιωτική δαπάνη. Από αυτήν, η οποία ξεπερνά τα 6 δισ. ευρώ, μόνο 550-600 εκατ. ευρώ προέρχονται από αποζημιώσεις ασφαλισμένων οι οποίοι καταφεύγουν στα νοσοκομεία. «Τα υπόλοιπα, δηλαδή το 45% της συνολικής δαπάνης, προέρχεται από τις τσέπες των ιδίων των ιδιωτών. Αυτό θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ένας δείκτης ευμάρειας, ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά και τα δαπανούν, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι νομίζω ένας δείκτης καθυστέρησης και υστέρησης στη σωστή οργάνωση του τομέα της Υγείας», ανέφερε.

Τέλος, αφού ευχαρίστησε για το βραβείο, ο κ. Σαρδελής εξέφρασε την ελπίδα την επόμενη φορά να βραβευθούν από κοινού δημόσιο και ασφαλιστικές εταιρείες «για μια συνεργασία που πράγματι θα αποτελεί μεγάλη επανάσταση».

Δείτε Επίσης

al1

Για πολλά χρόνια, το φυστικοβούτυρο υπήρξε το πιο δημοφιλές βούτυρο ξηρού καρπού παγκοσμίως, αλλά τα τελευταία χρόνια, περισσότερες ποικιλίες βουτύρου έχουν φτάσει στα ράφια των καταστημάτων και κερδίζουν αναγνώριση για τα οφέλη τους.

lidl000_2

Με την παράδοση επιταγών ύψους 40.083€ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην Πειραιώς, το «Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl», η πρωτοποριακή καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Lidl Ελλάς, σε μια διαφορετική εκδήλωση με «φαγητό για την ψυχή» και άλλες ιστορίες θαλπωρής

vard

Η ΝΝ Ηellas διακρίθηκε για τη σημαντική συμβολή της στο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύσεων, που διοργανώθηκετην Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas.

euxostolidia-arth

Υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ από όλη την Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις τους και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα

jocker

Στο σπίτι του, σε μια στάση λεωφορείου ή οπουδήποτε θα μπορούσε να έχει συμπληρώσει το τυχερό δελτίο ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. Το δελτίο που του χάρισε 1.357.647,22 ευρώ συμπληρώθηκε μέσω tzoker.gr, ενώ κόστισε μόλις 3 ευρώ.