Medtronic DIABETES SHOP: Tο νέο σημείο αναφοράς για τον σακχαρώδη διαβήτη

Medtronic DIABETES SHOP: Tο νέο σημείο αναφοράς για τον σακχαρώδη διαβήτη

medtronic-98__1_
Το ότι η τεχνολογία βρίσκεται στην «υπηρεσία» των ασθενών, υποστηρίζοντας διαγνωστικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις σε πολλές και δύσκολες ασθένειες, δεν είναι νέο. Αποτελεί όμως είδηση, και μάλιστα πολύ σημαντική, η εκπαίδευση στις πιο καινοτόμες λύσεις της τεχνολογίας που προσφέρεται πρόσφατα στη χώρα μας για τους ανθρώπους που ζουν με Διαβήτη.

Η Medtronic plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών και λύσεων ιατρικής τεχνολογίας παγκοσμίως, δημιούργησε το πρώτο Medtronic DIABETES.SHOP στην Αθήνα με σκοπό να αποτελέσει ένα νέο σημείο αναφοράς γύρω από το Διαβήτη και τις λύσεις τεχνολογίας.

Λειτουργεί σε έναν άνετο, φιλόξενο και φωτεινό χώρο στο ισόγειο του Πύργου Αθηνών με λιτές αρχιτεκτονικές φόρμες, μεγάλες βιτρίνες που εκπέμπουν καθαρότητα και διαφάνεια!

medtronic-10


Το DIABETES.SHOP παρέχει στους επισκέπτες του καθημερινή επικοινωνία, αμεσότητα και δυνατότητες εκπαίδευσης. Αν σας αφορά ο διαβήτης τότε θα πρέπει να το επισκεφθείτε!

Η Medtronic Diabetes συνεργάζεται με την παγκόσμια κοινότητα ώστε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι διαχειρίζονται τον διαβήτη τους (τύπου 1 και 2). Για την επίτευξη του στόχου της κινείται σε τρεις άξονες: στη διεύρυνση της πρόσβασης των ασθενών με διαβήτη στις καινοτόμες λύσεις της τεχνολογίας, στην ολοκληρωμένη φροντίδα και τέλος στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της προκειμένου οι άνθρωποι με διαβήτη να μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία και καλύτερη υγεία.

Το Medtronic DIABETES.SHOP φιλοδοξεί να αποτελέσει τη -σωστή- απάντηση στη λανθασμένη πληροφόρηση και τις προκαταλήψεις που υπάρχουν σχετικά με το διαβήτη και να αποτελέσει τη βάση για την υποδοχή και για τη στήριξη των πιο καινοτόμων μελλοντικών θεραπειών της Medtronic Diabetes.

Μεταξύ των άλλων δράσεων, στο DIABETES SHOP θα πραγματοποιούνται:

Κλείσιμο
• Εκπαίδευση στη χρήση των νεότερων θεραπειών της Medtronic Diabetes

• Εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο στους ανθρώπους που έχουν διαβήτη αλλά και σε επαγγελματίες υγείας με στόχο την αύξηση της γνώσης στη χρήση των νέων τεχνολογιών και την καλύτερη συμμόρφωση.

• Εκπαίδευση και χρήση του Λογισμικού Διαχείρισης Θεραπείας CareLink®

ΕΓΚΑΙΝΙΑ την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στις 19:00.



Medtronic DIABETES.SHOP – ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι
Λ. Μεσογείων 2-4 Ισόγειο, Κτίριο Β
τηλ. 210 01 01 200
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00 -19:00
www.diabetes-shop.gr
www.medtronic-diabetes.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης