Η ομάδα Cineplexx επενδύει και αναπτύσσεται!

Η ομάδα Cineplexx επενδύει και αναπτύσσεται!

Ύστερα από την πρόσφατη επένδυση της Cineplexx Group στην Ελλάδα, η οποία εγκαινίασε με τεράστια επιτυχία έναν νέο κινηματογράφο  με την τεχνολογία IMAX  στη Θεσσαλονίκη με χαρά ανακοινώνει την νέα της επένδυση

cineplex01
Τρεις κινηματογράφοι UCI της Odeon Cinemas Group στην Αυστρία, περνούν στα χέρια της Constantin Film-Holding μητρική εταιρία της Cineplexx Group.

Συγκεκριμένα οι κινηματογράφοι θα ενταχθούν στο κινηματογραφικό τμήμα της Cineplexx,η οποία σκοπεύει να εκσυγχρονίσει τους χώρους σε στενή συνεργασία με τους φορείς εκμετάλλευσης των αντίστοιχων εμπορικών κέντρων σε πόλεις της Αυστρίας.

Η επεκτατική πολιτική της Εταιρίας συνεχίζεται στη Ρουμανία, Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ύστερα από την πρόσφατη επιτυχία του κινηματογράφου τεχνολογίας IMAX στα Cineplexx της Θεσσαλονίκης και μετά την μεγάλη εισπρακτική άνοδο και των αύξηση της επισκεψιμότητας, ο Christof Papousek, CFO και μέτοχος CINEPLEXX CINEMA GROUP, δήλωσε ότι «η επέκταση της Εταιρίας και στην Ελλάδα είναι στις προτεραιότητες μας, αφού βρισκόμαστε ήδη σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για δημιουργία κινηματογράφου και στην Αθήνα.»
cineplex02


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης