Προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε 30 Σχολεία της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, από τον Όμιλο ΕΛΠΕ και την ΕΚΟ

eko_arthro

Από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μέσω της δράσης αυτής, τα τελευταία 10 χρόνια διανεμήθηκαν συνολικά περισσότερα από τρία εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου, σε σχολεία, φορείς και ιδρύματα των τοπικών κοινωνιών στις οποίες ο Όμιλος ασκεί τις δραστηριότητές του, αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια να παρέχεται βοήθεια προς το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
 
Είναι ενδεικτικό ότι, μόνο το 2018 η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έχει διαθέσει ήδη περισσότερα από 700.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στις τοπικές κοινωνίες, σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς και στα Ιόνια Νησιά, ενώ το 2017 η Εταιρία είχε ενισχύσει και την Περιφέρεια Δωδεκανήσων. Το πρόγραμμα παροχής πετρελαίου θέρμανσης θα συνεχιστεί και για το 2019, περιλαμβάνοντας και άλλα μέρη της χώρας.
eko_mesa
(Από αριστερά), ο Δ/ντής Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος και δίπλα του η κα Γεωργία Δημητροπούλου από τη Δ/νση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου.
Σήμερα το πρωί, ανακοινώθηκαν οι δράσεις του Προγράμματος στην Δυτική Μακεδονία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που συνδιοργάνωσαν ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η Περιφέρεια, στο Αμφιθέατρο "Κ. Καραμανλής" στην πόλη της Κοζάνης. Η παρουσίαση του προγράμματος, έγινε από τον Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου κ. Γιάννη Κορωναίο, και τον Δ/ντή Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρη Αναστασιάδη. Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιάννης Κορωναίος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα βρισκόμαστε στη Δ. Μακεδονία προκειμένου να ανακοινώσουμε τη συνέχεια του προγράμματος προσφοράς πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ, συνολικής ποσότητας 32.400 λίτρων, που παραδίδονται ήδη σε 30 σχολικά συγκροτήματα που ανήκουν στην Περιφέρεια. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε παράδοση στο ΚΕΚ ΑΜΕΑ Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας. Η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης στην περιοχή αποτελούσε μέριμνά μας και τα προηγούμενα χρόνια, σε μια προσπάθεια να ανακουφιστούν οι ανάγκες περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες τους χειμερινούς μήνες. Μόνο κατά την τελευταία πενταετία διατέθηκαν 208.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στους Δήμους της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, εξυπηρετώντας αιτήματα 148 σχολικών μονάδων και κοινωνικών υποδομών».
eko_mesa2
eko_mesa3
O Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης λαμβάνει την “EKO Card” από τον Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων ΕΛΠΕ κ. Γ. Κορωναίο και το “EKO Control System” από τον Διευθυντή Marketing Εμπορίας κ. Σ. Αναστασιάδη.
Η στάση υπευθυνότητας της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και της ΕΚΟ δεν περιορίζεται μόνο στις δράσεις για την κοινωνία, αλλά περιλαμβάνει επίσης τους καταναλωτές και το περιβάλλον. Κάθε δράση υλοποιείται με γνώμονα τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της Εταιρίας. Με βάση αυτή την αρχή, σχεδιάζονται τόσο τα προϊόντα όσο και οι υπηρεσίες της ΕΚΟ. Ειδικά σε ότι αφορά στο Πετρέλαιο θέρμανσης, η ΕΚΟ είναι η μοναδική εταιρία που παραδίδει το καύσιμο με χρήση του φορητού μετρητή “EKO Control System”, μέσω του οποίου διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και η ακριβής ποσότητα του πετρελαίου θέρμανσης που έχει παραγγελθεί από τους καταναλωτές.
eko_mesa4
Ο κ. Π. Στεργιούλης, Πρόεδρος των ΚΕΚ ΑΜΕΑ «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας» σε δηλώσεις του κατά την παράδοση πετρελαίου θέρμανσης από βυτιοφόρο της ΕΚΟ.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Marketing Εμπορίας κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, «όλες οι παραδόσεις Πετρελαίου θέρμανσης που γίνονται στα σχολεία της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, πραγματοποιούνται με χρήση του ΕΚΟ Control System προκειμένου να εξασφαλιστεί το μέγιστο αποτέλεσμα της παροχής με την υπευθυνότητα που διακρίνει την EKO. Επιπλέον,» - όπως ανακοίνωσε - «η Εταιρία θα προσφέρει, ως δωρεά, φορητούς μετρητές στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και στην ίδια την Περιφέρεια, προκειμένου όλα τα  σχολεία, σε κάθε παραλαβή Πετρελαίου Θέρμανσης από δω και στο εξής, να είναι σίγουρα για κάθε λίτρο!»
eko_mesa5
Διοχέτευση πετρελαίου θέρμανσης στις δεξαμενές σχολείου, με χρήση του καινοτόμου συστήματος “EKO Control System”.

Αναλυτικά, τα σχολικά συγκροτήματα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τα οποία εντάχθηκαν στην παροχή δωρεάν πετρελαίου θέρμανσης, είναι τα ακόλουθα:

1. 6Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
2. 3Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
3. 3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
4. 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
5. 6Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
6. 6Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
7. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
8. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
9. 6Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
10. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΤΑΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
11. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
12. 1Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΦΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
13. ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΡΙΚΟΥ
14. ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ
15. ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΑΝΤΙΓΟΝΕΙΑΣ
16. 6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
17. ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ
18. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΑΝΗΣ
19. ΚΕΚ ΑΜΕΑ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ
20. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
21. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
22. ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ (ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ)
23. 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΛΟΗ)
24. 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
25. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
26. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
27. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
28. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΑΝΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
29. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
30. ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koronakis

H ένωση «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις.

plaisio01

Η νέα χρονιά ξεκινά με νέους στόχους, νέες επιθυμίες και μία ανανεωμένη διάθεση για αλλαγή. Αν λοιπόν τη νέα χρονιά θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να αλλάξεις για να το πετύχεις, μπορείς να έρθεις στο Πλαίσιο και να τα αλλάξεις όλα.

pame_stixoima

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ. 

hdbdw

Με το σύνθημα «Believe in You» πραγματοποιείται η Τιμητική Τελετή Βράβευσης και Παρουσίαση  Νέων Ταλέντων – Πρότυπα Επιτυχίας με τίτλο «Αίεν Αριστεύειν» στα πλαίσια ενίσχυσης της Νεανικής Δημιουργικότητας, Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.

78tw

O Γιώργος Τσούτσος αναλαμβάνει Deputy CEO στη Warply. Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό κλάδο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές (Μέση Ανατολή και Αφρική). Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και VP Strategic Sales Greece & MEA στην First Data και SVP Strategic Sales στην Network International, του μεγαλύτερου merchant agreegator και payment processor στην Μέση Ανατολή & Αφρική.