Η Travelworks επεκτείνει τις δραστηριότητές της με νέο γραφείο στη Μεγάλη Βρετανία

Η Travelworks επεκτείνει τις δραστηριότητές της με νέο γραφείο στη Μεγάλη Βρετανία

Η Travelworks επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην επικοινωνία travel and leisure brands με το άνοιγμα γραφείου στη Μεγάλη Βρετανία.

travelworks0
Το νέο γραφείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2019 και τη διεύθυνσή του θα αναλάβει η Elle Arscott, μέχρι σήμερα Marketing Manager της εταιρείας στην Αθήνα.

Βασικός στόχος του νέου γραφείου είναι η άμεση διασύνδεση των hospitality brands με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία με διεθνή travel media καθώς και η λειτουργία του ως βασικού hub παραγωγής ξενόγλωσσου περιεχομένου για τους πελάτες που περιλαμβάνονται στο portfolio της Travelworks.

travelworks2
Η κυρία Arscott αποτελεί εδώ και καιρό αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Travelworks στην Αθήνα, έχοντας εργαστεί για μια σειρά πελατών, όπως το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, ο Όμιλος Bluegr Hotels & Resorts και η Greece Sotheby’s International Realty. Η παρουσία της στο γραφείο της Αγγλίας εγγυάται την άμεση ένταξη των εργασιών του στο mentality και τα processes του ελληνικού γραφείου, ενώ η πείρα της στο hospitality marketing και η άμεση σχέση με το μεγαλύτερο μέρος του portfolio πελατών της Travelworks διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Υπεύθυνη αγγλικού περιεχομένου στο γραφείο της Αθήνας θα παραμείνει η κυρία Wendi Ellis, η οποία επιμελείται από το 2016 τα σχετικά κειμενικά προϊόντα της εταιρείας, είτε αυτά αφορούν σε μεμονωμένα hospitality brands είτε σε ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Εκ μέρους της Travelworks Public Relations ο Κώστας Παναγάκης ανέφερε σχετικά: «Τα πλεονεκτήματα της φυσικής παρουσίας μας στη Μεγάλη Βρετανία είναι πολλαπλά, τόσο σε επίπεδο πρόσβασης σε διεθνή έντυπα και δημοσιογράφους του κλάδου, όσο και σε επίπεδο προσέλκυσης native speaker κειμενογράφων και content creators υψηλού επιπέδου για λογαριασμό των πελατών μας. Στόχος μας είναι σταδιακά το σύνολο του ξενόγλωσσου περιεχομένου που δημιουργεί η Travelworks για hospitality brands να προετοιμάζεται από το γραφείο της Αγγλίας».

Κλείσιμο
travelworks1



Περισσότερες πληροφορίες για την Travelworks
Έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερες από 45 συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα hospitality brands στην Ελλάδα, καθώς και εννέα βραβεία τα τελευταία τρία χρόνια, η Travelworks είναι μια από τις πιο δυναμικά και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του travel & leisure marketing. Το portfolio των υπηρεσιών της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη ανάπτυξη hospitality brands, τη διαχείριση γραφείου Τύπου, τη δημιουργία περιεχομένου καθώς και την ανάπτυξη b2b και b2c πωλησιακών εργαλείων.

Βασικές συνεργασίες
Hotels & resorts: Poseidonion Grand Hotel, Grand Resort Lagonissi, Elatos Resort & Health Club, Aqua Vista Hotels, bluegr Hotels & Resorts, Nana Beach Hotel, Nana Princess Resort & Spa, Ikies Santorini.
Gastronomy: Varoulko Seaside (Michelin Star), The Clumsies, Theory Bar, Odori Vermuteria di Atene, Remezzo Mykonos, Kastelorizo Group, Orloff Restaurant
Luxury Hospitality services: The Greek Yachting Association, Greece Sotheby’s International Realty, Atalanta Golden Yachts, Atalanta Marine, Kyvernitis Group.

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations:
Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525 | paschali@travelworks.gr

Travelworks PR Ltd | United Kingdom
Το γραφείο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 25/01/2019
Διεύθυνση | Castle Lodge, Castle St, Tonbridge TN9 1BH, UK
Τηλέφωνο | +442038082984
E-mail | marketing@travelworkspr.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης