Γιάννης Μαρκόπουλος. Στο φως του φεγγαριού

giannis_markopoulos_arthro

Για μια και μοναδική βραδιά στον Αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά στις 26 Αυγούστου.

Μια σημαίνουσα Συναυλία κάτω από το φως της Πανσελήνου την Κυριακή το βραδύ.

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός, θα διευθύνει  τον  " Στράτη τον θαλασσινό ανάμεσα στους Αγάπανθους", σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη  που θα αποδώσει η  φημισμένη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη και δημοφιλή τραγούδια  και συνθέσεις του από άλλα Μουσικά  έργα:  "Χρονικό", Ιθαγένεια", "Θητεία", "Ήλιος ο Πρώτος", "Μετανάστες", "Σεργιάνι στον κόσμο", "Τα Τραγούδια του νέου πατέρα"  "Ανεξάρτητα", "Who Pays the Ferryman", που θα ερμηνεύσουν, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, η Δάφνη Ζουρνατζή και ο  Λάκης Χαλκιάς.

Συμμετέχουν το φωνητικό σύνολο  Libro Coro  σε διδασκαλία Ανθής Γουρουντή και η  Ορχήστρα Παλίντονος αρμονία, σε μια υψηλής ποιότητας Μουσική Εκδήλωση, στο Κάστρο του Μυστρά  υπό την διεύθυνση του συνθέτη.

Η Ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις  21: 00 μ.μ .

Η συναυλία  συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας - Δρόμοι Πολιτισμού,  Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτισμικής  Κληρονομιάς Λακωνίας, στο πλαίσιο,  Ευρωπαϊκού  Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

PAN_5719

Λαμπρά εγκαίνια για την αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον υπερσύγχρονο προσομοιωτή γέφυρας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Φ. Κουβέλη

CU

Μεγάλη ποικιλία από φοιτητικά δώρα και προσφορές που συμπληρώνουν τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του, παρουσιάζει και φέτος το CU, με στόχο να εξυπηρετήσει πλήρως τους φοιτητές και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.