Η Miele Hellas, με δυναμική παρουσία και στη Βόρεια Ελλάδα

miele_hellas_adve

Η Miele Hellas, με έδρα την Αθήνα, θυγατρική της Miele & Cie. KG και με εξέχουσα παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 194, ανοίγει τις επόμενες μέρες το νέο κατάστημα της επίσημης αντιπροσωπείας της Miele. Σε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το εξουσιοδοτημένο προσωπικό σας περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί το σπίτι που ονειρεύεστε.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει όλη τη γκάμα των οικιακών συσκευών της Miele αλλά και τα προϊόντα  καθαρισμού και φροντίδας Miele.

Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο ίδιο σημείο και το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση βρίσκεται στην διάθεση σας.

Καλώντας από σήμερα στο 801 22 24 444 μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για σύνδεση, επίδειξη αλλά και οποιαδήποτε εργασία service.

Τηλέφωνα επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599 (σύντομα διαθέσιμο)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.

PAN_5719

Λαμπρά εγκαίνια για την αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον υπερσύγχρονο προσομοιωτή γέφυρας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Φ. Κουβέλη