Η Miele Hellas, με δυναμική παρουσία και στη Βόρεια Ελλάδα

miele_hellas_adve

Η Miele Hellas, με έδρα την Αθήνα, θυγατρική της Miele & Cie. KG και με εξέχουσα παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 194, ανοίγει τις επόμενες μέρες το νέο κατάστημα της επίσημης αντιπροσωπείας της Miele. Σε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το εξουσιοδοτημένο προσωπικό σας περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί το σπίτι που ονειρεύεστε.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει όλη τη γκάμα των οικιακών συσκευών της Miele αλλά και τα προϊόντα  καθαρισμού και φροντίδας Miele.

Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο ίδιο σημείο και το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση βρίσκεται στην διάθεση σας.

Καλώντας από σήμερα στο 801 22 24 444 μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για σύνδεση, επίδειξη αλλά και οποιαδήποτε εργασία service.

Τηλέφωνα επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599 (σύντομα διαθέσιμο)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fa1

Αέρας Σαντορίνης στην πλατεία Συντάγματος! Το Public Café Restaurant, το στέκι με την καλύτερη θέα της Αθήνας, πλήρως ανανεωμένο, μας συστήνει κάθε μήνα γεύσεις από τις Κυκλάδες. Από την καρδιά της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα: Τον Ιανουάριο τρώμε Σαντορίνη!

grek

Σε Επίτιμο Δημότη Αλεξανδρούπολης ανακηρύχθηκε σήμερα, ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Grecotel. Στη λαμπρή και συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, παρουσία τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου αναγόρευσε τον τιμώμενο κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη σε Επίτιμο Δημότη αναγνωρίζοντας «την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης και της ακριτικής Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.