Η Miele Hellas, με δυναμική παρουσία και στη Βόρεια Ελλάδα

miele_hellas_adve

Η Miele Hellas, με έδρα την Αθήνα, θυγατρική της Miele & Cie. KG και με εξέχουσα παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 194, ανοίγει τις επόμενες μέρες το νέο κατάστημα της επίσημης αντιπροσωπείας της Miele. Σε ένα φιλόξενο χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το εξουσιοδοτημένο προσωπικό σας περιμένει για να δημιουργήσετε μαζί το σπίτι που ονειρεύεστε.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει όλη τη γκάμα των οικιακών συσκευών της Miele αλλά και τα προϊόντα  καθαρισμού και φροντίδας Miele.

Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο ίδιο σημείο και το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση βρίσκεται στην διάθεση σας.

Καλώντας από σήμερα στο 801 22 24 444 μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας για σύνδεση, επίδειξη αλλά και οποιαδήποτε εργασία service.

Τηλέφωνα επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599 (σύντομα διαθέσιμο)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

photo-2

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park όπου θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα μετατραπούν σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

opap-mini-festival

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

greece_ar

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Σπουδες_στον_πολιτισμο_στο_Ανοικτο_Πανεπιστημιο_Κυπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στα Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα Web Developer.