Πώς θα φορέσετε αντηλιακό στο παιδί σας φέτος το καλοκαίρι

Πώς θα φορέσετε αντηλιακό στο παιδί σας φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαιρινό τραγούδι που δείχνει με τον  πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς να πείσουμε τα παιδιά μας να φορούν αντηλιακό  

antiliako
Το καλοκαίρι γίνεται συχνά λόγος για τις επιβλαβείς συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Οι ενήλικες είμαστε ενήμεροι για το πόσο κακό κάνει η έκθεση στον ήλιο, χωρίς την κατάλληλη αντηλιακή κρέμα προστασίας. Ωστόσο, η πλειονότητα των παιδιών το αγνοούν και αντιδρούν σε ό,τι χαλάει τις στιγμές παιχνιδιού. Έτσι μια συνηθισμένη εικόνα στην παράλια είναι οι μαμάδες να κυνηγούν τα παιδιά τους για να φορέσουν αντηλιακό.

Το πρόβλημα που απασχολεί όλους τους γονείς για το πώς θα πείσουν τα παιδιά τους να βάλουν αντηλιακό, ήρθε να λύσει το Carroten Kids Song Project 2018. Με ένα απλό και διασκεδαστικό τραγούδι κάνει την εφαρμογή του αντηλιακού να μοιάζει με χορευτική δοκιμασία, στη διάρκεια της οποίας τα παιδιά διασκεδάζουν.

Το τραγούδι είναι άκρως καλοκαιρινό και η χορογραφία απλή και κατανοητή. Δείχνει με μουσική πώς μπορεί μόνο του το κάθε παιδί να βάλει σωστά το αντηλιακό του στην παραλία και πόσο σημαντική είναι η προστατευμένη έκθεση στον ήλιο.

Τα αντηλιακά Carroten Kids έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και είναι κατάλληλα για αμέτρητες βουτιές. Το video clip υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, την χορογραφία η Μαρία Λυραράκη και τη σύνθεση του τραγουδιού το Musou Music Group.

Η εφαρμογή του αντηλιακού έγινε πια… παιχνιδάκι.

Κλείσιμο
«Βουτιά μες στο Νερό» - Carroten Kids 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης