Πώς θα φορέσετε αντηλιακό στο παιδί σας φέτος το καλοκαίρι

antiliako

Το καλοκαιρινό τραγούδι που δείχνει με τον  πιο διασκεδαστικό τρόπο πώς να πείσουμε τα παιδιά μας να φορούν αντηλιακό  

Το καλοκαίρι γίνεται συχνά λόγος για τις επιβλαβείς συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

Οι ενήλικες είμαστε ενήμεροι για το πόσο κακό κάνει η έκθεση στον ήλιο, χωρίς την κατάλληλη αντηλιακή κρέμα προστασίας. Ωστόσο, η πλειονότητα των παιδιών το αγνοούν και αντιδρούν σε ό,τι χαλάει τις στιγμές παιχνιδιού. Έτσι μια συνηθισμένη εικόνα στην παράλια είναι οι μαμάδες να κυνηγούν τα παιδιά τους για να φορέσουν αντηλιακό.

Το πρόβλημα που απασχολεί όλους τους γονείς για το πώς θα πείσουν τα παιδιά τους να βάλουν αντηλιακό, ήρθε να λύσει το Carroten Kids Song Project 2018. Με ένα απλό και διασκεδαστικό τραγούδι κάνει την εφαρμογή του αντηλιακού να μοιάζει με χορευτική δοκιμασία, στη διάρκεια της οποίας τα παιδιά διασκεδάζουν.

Το τραγούδι είναι άκρως καλοκαιρινό και η χορογραφία απλή και κατανοητή. Δείχνει με μουσική πώς μπορεί μόνο του το κάθε παιδί να βάλει σωστά το αντηλιακό του στην παραλία και πόσο σημαντική είναι η προστατευμένη έκθεση στον ήλιο.

Τα αντηλιακά Carroten Kids έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό και είναι κατάλληλα για αμέτρητες βουτιές. Το video clip υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, την χορογραφία η Μαρία Λυραράκη και τη σύνθεση του τραγουδιού το Musou Music Group.

Η εφαρμογή του αντηλιακού έγινε πια… παιχνιδάκι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tep2

Δύο Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Κρήτη αναβάθμισε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ. Τα δύο ΤΕΠ στεγάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φροντίδα σε περίπου 20 χιλιάδες παιδιά τον χρόνο.

tstsw

Εάν κάποιος επισκεφτεί το τμήμα των παιδικών βιβλίων στα βιβλιοπωλεία, θα εντυπωσιαστεί τόσο με το εύρος όσο και με την ποιότητα των σύγχρονων εκδόσεων. Στο Public, για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 20.000 παιδικά βιβλία για παιδιά από 0 έως 15 χρονών, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

nrg4

Η εταιρεία ρεύματος nrg αποτελεί το μοναδικό πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης. Ως μέλος του Shell Smart Club, η nrg φέρνει μοναδικές προσφορές για οικιακούς καταναλωτές, αλλά και για επιχειρήσεις, καθώς, με κάθε νέα σύνδεση στην εταιρεία, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.

ippodromos

Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου. Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.