Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης εκπαιδεύονται στο Πρόγραμμα "Kids Save Lives"

1

Μια δράση αφιερωμένη στη ζωή :
Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ένωσαν τις φωνές του και απάντησαν έμπρακτα στο ερώτημα, αν τα παιδιά μπορούν να εκπαιδευτούν στις Πρώτες Βοήθειες και να σώζουν ζωές.

Η απάντηση ήταν ομόφωνη και ήταν ΄΄Ναι΄΄!

Το Εθνικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μαθητών Σχολικής Ηλικίας και Εκπαιδευτικών στην Καρδιοπνευμονική Αζωογόνηση, ‘’Kids Save Lives’’ φιλοξένησε πρόσφατα η «Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου».

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος που τελείται Υπό την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παραπάνω από 90 μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση από το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Οι μαθητές του Σχολείου βίωσαν μια εκπαιδευτική διαδικασία άμεση, διαδραστική, ανθρωποκεντρική και γεμάτη αγάπη για τη ζωή και για τον συνάνθρωπο, συμμετέχοντας σε ένα πολύ σπουδαίο μάθημα, που αποτελεί επένδυση για ολόκληρη τη ζωή τους. Από τη θέση του θεατή, βρέθηκαν στη σκηνή του Θεάτρου και διαδραμάτισαν τον ρόλο του διασώστη, παρέχοντας Πρώτες Βοήθειες στα προπλάσματα που είχαν προσκομίσει οι εθελοντές του Προγράμματος.

Ο Οργανισμός ΄΄Kids Save Lives ΄΄ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, μέσα από ένα αυτοχρηματοδοτούμενο πιλοτικό πρόγραμμα, εκπαίδευσε κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017 πάνω από 3.000 μαθητές σχολικής ηλικίας και εκπαιδευτικούς στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα για την τοποθέτηση των Απινιδωτών σε Σχολεία, Υπηρεσίες και δημόσιους χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Οργανισμό ΄΄Kids Save Lives΄΄ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kidssavelives.gr


Πληροφορίες :
Εκπαιδευτική Αναγέννηση, Χρυσανθέμων 11, Αφίδνες, 190 14, 22950 29840, info@anagennisi.edu.gr , www.anagennisi.edu.gr
1
4
3
2

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygfew

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.