Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

Υπερέχοντας στις σπουδές Ναυτιλιακών
, η κορυφαία εκπαιδευτική δύναμη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά
, προβαίνει στη διοργάνωση της εν λόγω εσπερίδας, συγκεντρώνοντας εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του περιβάλλοντος, της δημοσιογραφίας, αλλά και της πολιτικής, προκειμένου να αναλύσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους το ζωτικό ρόλο ενός λιμανιού στην τοπική κοινωνία, εστιάζοντας στο παράδειγμα του λιμανιού του Πειραιά και τον οικονομικό και πολιτιστικό του αντίκτυπο στην κοινωνία του Πειραιά.

Στην Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Γεωργία Γεννιά, Βουλευτής Σύριζα Α’ Πειραιώς και Νήσων, ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παρασκευάς, Δημοσιογράφος Ναυτιλιακών- Γενικός Διευθυντής στο ΚΑΝΑΛΙ 1 Πειραιά.


Ομιλητές:

Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.)

Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας

Νικόλαος Καβαλλιέρος, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α., Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Ε.Ν. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), Γενικός Διευθυντής SEAJETS

Θεόδωρος Χουλιάρας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ναυτιλιακών Μελετών

Παράσχος Καραβατάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)

Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Διευθυντής Ε.ΠΕ.Γ.Α (Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου), Energy and Environment Phd

Η Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ναυτιλιακών του EDUCATION FESTIVAL 2018, του κορυφαίου θεσμού που φέτος «κλείνει» 10 χρόνια δωρεάν εκπαίδευσης.
newsletter

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.