Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

Υπερέχοντας στις σπουδές Ναυτιλιακών
, η κορυφαία εκπαιδευτική δύναμη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά
, προβαίνει στη διοργάνωση της εν λόγω εσπερίδας, συγκεντρώνοντας εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του περιβάλλοντος, της δημοσιογραφίας, αλλά και της πολιτικής, προκειμένου να αναλύσουν μέσα από τις εισηγήσεις τους το ζωτικό ρόλο ενός λιμανιού στην τοπική κοινωνία, εστιάζοντας στο παράδειγμα του λιμανιού του Πειραιά και τον οικονομικό και πολιτιστικό του αντίκτυπο στην κοινωνία του Πειραιά.

Στην Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Γεωργία Γεννιά, Βουλευτής Σύριζα Α’ Πειραιώς και Νήσων, ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Νικόλαος Παρασκευάς, Δημοσιογράφος Ναυτιλιακών- Γενικός Διευθυντής στο ΚΑΝΑΛΙ 1 Πειραιά.


Ομιλητές:

Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.)

Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων Ναυτιλίας

Νικόλαος Καβαλλιέρος, Υποναύαρχος Λ.Σ. ε.α., Μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Ε.Ν. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), Γενικός Διευθυντής SEAJETS

Θεόδωρος Χουλιάρας, Πρόεδρος Ινστιτούτου Ναυτιλιακών Μελετών

Παράσχος Καραβατάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο)

Ηλίας Ευθυμιόπουλος, Διευθυντής Ε.ΠΕ.Γ.Α (Ενεργειακό & Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου), Energy and Environment Phd

Η Εσπερίδα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ναυτιλιακών του EDUCATION FESTIVAL 2018, του κορυφαίου θεσμού που φέτος «κλείνει» 10 χρόνια δωρεάν εκπαίδευσης.
newsletter

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mcspencer01

Τα Marks and Spencer μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο του ρουχισμού, ολοκλήρωσαν σε συνεργασία με τη Nova, το έργο αναβάθμισης υποδομών ΙΤ με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση & βελτίωση του Customer Experience.

mathites01

Από 1 έως 7 Απριλίου μαθητές, εκπαιδευτικοί, οικογένεια και φίλοι εθελοντές πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού, σε τέσσερις κύριους άξονες: Περιβάλλον, Συνάνθρωπος, Κοινότητα, Φιλοζωία.

eurooo

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια παρουσίας της EUROCERT στην Κύπρο, όπου δραστηριοποιείται o ελληνικός φορέας πιστοποίησης και ελέγχου, με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επιθεωρήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς, μέσω της θυγατρικής της, C.E. EUROCERT LTD που εδρεύει στην Λεμεσό.