Η Resoul Ελλάς συνεργάζεται µε την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ

Η Resoul Ελλάς συνεργάζεται µε την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ
Μια νέα εποχή ξεκίνησε την 1η Μαρτίου 2018 για την εταιρεία RESOUL ΕΛΛΑΣ ΑΕ και την ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ, µε την έναρξη της συνεργασίας τους για τη λήψη παραγγελιών, την τιµολόγηση και τη διανοµή των προϊόντων της ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ στην Ελληνική αγορά.

H ΦΩΤΟΝΙ ΑΕΕ, ένας από τους µεγαλύτερους Αντιπροσώπους και ∆ιανοµείς Ζαχαρωδών Προϊόντων και Εκλεκτών Τροφίµων στην Ελλάδα για περισσότερα από 60χρόνια, έχει µακροχρόνιες συνεργασίες µε µεγάλους παραγωγούς Οίκους της Ευρώπης, διανέµοντας τα προϊόντα τους σε όλη την Ελληνική αγορά.

H RESOUL ΕΛΛΑΣ ΑΕ για περίπου 30 χρόνια έχει δοµήσει ένα δίκτυο διανοµής που συναντά τους Έλληνες καταναλωτές σε περισσότερα από 3000 σηµεία πώλησης που περιλαµβάνουν όλα τα σηµεία Super Market της χώρας και εκατοντάδες σηµεία πώλησης ειδών υπαίθριων δραστηριοτήτων, lifestyle, BBQ, sport κτλ καθώς και 60 εµπορικούς αντιπροσώπους και διανοµείς σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Έχει ήδη από το 2017 παραχωρήσει στην αδελφή εταιρεία ‘’∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣΑΕ’’ την πώληση και διανοµή του portfolio των brands της στο παραδοσιακό outdoor δίκτυο µε στόχο την βελτιστοποίηση της ανάπτυξης αυτών των brands και ταυτόχρονα προετοιµάστηκε µέσω της έταιρης αδελφής εταιρείας Resoul Logistics για το επόµενο της βήµα.

Το 2018 αποτελεί χρονιά ορόσηµο για την εταιρεία και τους ανθρώπους της, αφού υλοποιεί την απόφαση να επικεντρωθεί στα δυνατά της σηµεία (brands, δοµές, συνεργασίες) και να προσανατολιστεί στο τοµέα του τροφίµου (FMCG).

Έτοιµη µε ενθουσιασµό, δυναµισµό και αέρα ανανέωσης µπήκε στην αγορά των Τροφίµων, µέσω της συνεργασίας της µε τα µεγάλα brands της εταιρείας ΦΩΤΟΝΙ, όπωςSt.Dalfour,BONOMI,Ritter,Toblerone,Pez,Lorenz,Ricolaκα.


∆εσταµατά όµω ςεδώ, σχεδιάζει νέα προϊόντα, είσοδο σε νέες κατηγορίες, σύναψη νέων εµπορικών συνεργασιών. Στην Ελλάδα της κρίσης, αντιστέκεται στην στασιµότητα και προχωράει δυναµικά ατενίζοντας το µέλλον µε αισιοδοξία και προσβλέποντας στηδηµιουργία, την προόδο και την υγιή ανάπτυξη. Ετοιµάζει δυναµική επικοινωνία για τα 15 χρόνια παρουσίας του brand ΕλΓκρέκο στην αγορά και επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Η Resoul στη νέα της εποχή δηµιουργώντας νέες συνεργασίες και νέες δοµές επικεντρώνεται σε αυτό που κάνει µε επιτυχία εδώ και 30χρόνια: την πώληση και διανοµή πετυχηµένων brands στην ελληνική αγορά. ∆υναµώνει την παρουσία της στα FMCG, στηρίζει τις «καλές στιγµές» που µετατρέπουν την καθηµερινότητα των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται σε µια υπέροχη εµπειρία, τους βοηθά να αδράξουν την κάθετους στιγµή.


Για πληροφορίες καλέστε 2295023111

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.

lazarou_master_class_arthro

Ένα μοναδικό Μasterclass για ψάρια και θαλασσινά με τον Λευτέρη Λαζάρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βαρούλκο. Ο σεφ άνοιξε την κουζίνα του και μοιράστηκε τη γνώση του για τα ψάρια και τη θαλασσινή κουζίνα και έδωσε μαγειρικά tips για αγαπημένα του πιάτα.

public_black_friday_arthro

Το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη τo Black Friday στην Ελλάδα, φέτος σε προσκαλεί να πάρεις τον έλεγχο.

bosch_analytics_arthro

Μια νέα υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.