Μια νέα ιδέα για μια νέα αρχή! Η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει «Το δικό μας & δικό σου»

Μια νέα ιδέα για μια νέα αρχή! Η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει «Το δικό μας & δικό σου»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται εδώ, σχεδόν οχτώ δεκαετίες

Με οδηγό την καινοτομία και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της, εξελίσσει συνεχώς τις πρακτικές της, τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο κάθε ενέργειάς της την κοινωνία, που την έχει αναδείξει σε κορυφαία αλυσίδα του ελληνικού λιανεμπορίου. Παράλληλα, στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα, η ΑΒ έχει αποδείξει στην πράξη ότι ενεργοποιείται  δυναμικά, ώστε να αμβλύνει τις συνέπειες με τις οποίες όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα επενδυτικά πλάνα με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη του δικτύου της.Έτσι, από το 2004, η AB έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα τη δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο του franchiseσυστήνοντας το  ΑΒ Food Market και το ΑΒ Shop & Go στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.Η ΑΒητική οικογένεια μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, προσφέροντας το καλύτερο σε ολοένα και περισσότερες περιοχές της χώρας, μεταφέροντας τη μοναδική ΑΒητική αγοραστική εμπειρία. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εξελίσσοντας συνεχώς τις μεθόδους franchising και με καθημερινό στόχο να δώσει ανάσα στο ελληνικό επιχειρείν, κάνει τώρα πράξη «Το δικό μας & δικό σου» και στηρίζει έως και με το 80% της επένδυσης κάθε υποψήφιο συνεργάτη (franchisee) σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, στο στήσιμο ενός νέου καταστήματος AB Shop & Go.

Το ισχυρό όνομα, η πολυετής εμπειρία, οι σύγχρονες υποδομές και οι εδραιωμένες συνεργασίες με προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προσφέρονται και αυτά από την ΑΒ. Το νέο Shop&Go ολοκληρώνεται με την προσωπικότητα, το μεράκι και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη που συμπληρώνει ο νέος συνεργάτης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν επενδύει μόνο στην επέκταση του δικτύου της: επενδύει στην προσωπικότητα κάθε νέου υποψηφίου, σε μια υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύει στην Ελλάδα.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του ΑΒ Shop&Go και γιατί ξεχωρίζει;
*  Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. σε ένα επίπεδο, με μικρό βοηθητικό χώρο 30-50 τ.μ. 
*  Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε σημεία με έντονη κινητικότητα (π.χ. σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, αφετηρίες λεωφορείων, σταθμούς metro). Ξεχωρίζει για τον φιλικό, οικείο και σύγχρονο χαρακτήρα, στοχεύοντας στην απορρόφηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών. 
*  Είναι κατάστημα self service.
*  Προσφέρει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου πώλησης. 
*  Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της ΑΒ, διαθέτει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και διατηρεί στο μέγιστο βαθμό την εμπορική πολιτική των καταστημάτων ΑΒ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πέτρος.

Η εταιρεία αυτή ειναι ξένη πολυεθνική εδω και πολλα χρονια ..απλα χρησιμοποιεί την επωνυμία και ο κόσμος νομίζει οτι ειναι ελληνική ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

omhrsd_arthroo

Κέφι, ξέφρενο χορό, δυνατή μουσική, happenings, εκπλήξεις και πολύ κόσμο είχε το street party που διοργάνωσε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα με πρωταγωνίστρια επί σκηνής την απόλυτη star Ελένη Φουρέιρα!

haifa_main01

Έξι ημέρες απομένουν για συμμετοχή στον διαγωνισμό "Start Haifa 2018" για εκπροσώπους ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

elpe_main01

Mε άρτια εξοπλισμένα και σύγχρονα Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών (Ε.Φ.Ε.) εγκαινιάστηκε  η φετινή σχολική χρονιά σε συνολικά 23 Γυμνάσια και Λύκεια των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ευόσμου-Κορδελιού και Δέλτα, με στόχο την ουσιαστική, ισότιμη και σε βάθος χρόνου βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης σε επιστημονικούς τομείς.