«Στο BCA η ανεργία ειναι άγνωστη λέξη»

«Στο BCA η ανεργία ειναι άγνωστη λέξη»

Τι κάνεις όταν οι οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του Τουρισμού ζητούν να προσλάβουν δυόμιση φορές περισσότερους από το σύνολο των σπουδαστών σου; Αντιστρέφεις τους όρους! Διαλέγεις εσύ αντί να σε διαλέγουν.

Το BCA είναι case study: δείχνει ότι ακόμα και σε καιρούς κρίσης, ο σωστός επαγγελματισμός, η συνέπεια και το υψηλό επίπεδο σπουδών εκτιμώνται από την αγορά και εξασφαλίζουν στους σπουδαστές του εργασία πριν καν αποφοιτήσουν. Απόδειξη το 9ο  BCA College Hotel & Tourism Career Day που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαρτίου στο κεντρικό κτήριο του BCA.

Το BCA κάλεσε στη συνάντηση μόνο κορυφαίες εταιρείες, των οποίων η οργάνωση και οι συνθήκες εργασίας, πληρούν τις πιο απαιτητικές ποιοτικές προδιαγραφές. Συμμετείχαν 13 ξενοδοχεία 5 αστέρων (9 πόλεως και 4 resorts) και ένας International  Tourism Operator απο 7 περιοχές της χώρας (Αθήνα, Πύργο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Άνδρο, Χαλκιδική): Αthens Hilton, Grande Bretagne Starwood, St George Lycabettus, 4 Seasons Astir Palace, Athenaeum InterContinental, Athens Plaza, Electra Metropolis, Yes Hotels, The Margi Hotel, Ikos Resorts (Corfu), Onar Resort (Andros), Esperia Hotels (Rhodes), Aldemar Hotel and Resorts (Crete, Rhodes and Pyrgos), Excite Holidays Tour Operator.

 
Προσέφεραν θέσεις πληρωμένης πρακτικής εξάσκησης και ταυτόχρονα προτεραιότητα για άμεση πρόσληψη μετά το πέρας των σπουδών τους στο ΣΥΝΟΛΟ των σπουδαστών του τομέα Hotel & Tourism Management του BCA. To μόνο πρόβλημα ήταν ότι η προσφορά θέσεων εργασίας εκ μέρους των εταιρειών υπερκάλυπτε 2,5 φορές τον αριθμό των σπουδαστών! Το πρόβλημα αναμένεται να... επιδεινωθεί, μετά την επικείμενη συνεργασία του BCA με Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, στον χώρο του τουρισμού, παγκόσμιας ακτινοβολίας, που θα εξασφαλίζει διαπιστευτήρια στους αποφοίτους του για διεθνή καριέρα.

Το BCA, εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ελληνική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, καθιερώνοντας ένα πολύ υψηλό, με ευρωπαϊκά κριτήρια, επίπεδο σπουδών, σε άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας, που εξασφαλίζει στους σπουδαστές του μηδενική ανεργία και στην αγορά εκπαιδευμένα στελέχη, υψηλής εξειδίκευσης.»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygfew

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.

lazarou_master_class_arthro

Ένα μοναδικό Μasterclass για ψάρια και θαλασσινά με τον Λευτέρη Λαζάρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βαρούλκο. Ο σεφ άνοιξε την κουζίνα του και μοιράστηκε τη γνώση του για τα ψάρια και τη θαλασσινή κουζίνα και έδωσε μαγειρικά tips για αγαπημένα του πιάτα.