Η ELPEDISON στην Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

Η ELPEDISON στην Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

Η ELPEDISON, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός ενέργειας αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος της χώρας για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, ανακοινώνει την είσοδό της στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου

Η ELPEDISON είναι ο μοναδικός μέχρι σήμερα καθετοποιημένος παίκτης, δραστηριοποιούμενος τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ρεύματος, που εισέρχεται στην αγορά αυτή, για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες των τελικών καταναλωτών.   

Εκπροσωπώντας ήδη μεγάλους πελάτες στη Μέση Πίεση Φυσικού Αερίου, η ELPEDISON  προχώρησε από την 1η Ιανουαρίου 2018και στη Λιανική αγορά, έχοντας εντάξει μέχρι τώραστο χαρτοφυλάκιό της τόσο οικιακούς όσο και εμπορικούς πελάτες στη Χαμηλή Πίεση.

Με τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ELPEDISONGasHomeγια Νοικοκυριά καιELPEDISONGasBusiness για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις, η ELPEDISONέρχεται να καλύψει δυναμικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις ποικίλες ανάγκες και χρήσεις του πελατολογίου της, που την έχει εμπιστευθεί χρόνια τώρα για την προμήθεια του ηλεκτρικού του ρεύματος. 

Επιπλέον, η ELPEDISONαπευθύνεται σε όλους τους νέους πελάτες φυσικού αερίου, που θέλουν έναν αξιόπιστο προμηθευτή με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην αγορά ενέργειας αλλά και στους υφιστάμενους πελάτες φυσικού αερίου, που επιθυμούν έναν πάροχο που να μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες χρήσης τους τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρικό ρεύμα, μειώνοντας συνολικά το κόστος τους σε ενέργεια.


ELPEDISON CEO Michel PiguetΑκόμη, η ELPEDISON έχει διαμορφώσει ειδική προσφορά για όλους τους νέους της πελάτες στο φυσικό αέριο, που αφορά στη συντήρηση του καυστήρα τους φυσικού αερίου («φύλλο συντήρησης και ρύθμισης εγκαταστάσεων»). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, καθιστά ακόμα πιο ελκυστικές τις ήδη καλύτερες τιμές που προσφέρει για την προμήθεια φυσικού αερίου, ενισχύοντας τον τελικό καταναλωτή στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει σήμερα. Στόχος της ELPEDISONείναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, με προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεσματική πελατειακή εξυπηρέτηση και καινοτόμες υπηρεσίες που απλουστεύουν πραγματικά την καθημερινότητά του. 

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. MichelPiguet,«Στην ELPEDISON, κεντρικός άξονας όλων των δραστηριοτήτων μας, τόσο στηνΠαραγωγή όσο και στην ΠρομήθειαΕνέργειας, είναι ο Πελάτης. Με την είσοδό μας στη Λιανική Αγορά Φυσικού Αερίου και με την παροχή προϊόντωνηλεκτρικού ρεύματος αλλά, πλέον, και φυσικού αερίου,προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των νοικοκυριών και επιχειρήσεων της χώρας, με τη σημαντική τεχνογνωσίατων Μετόχων μας, την εμπειρία των Ανθρώπων μας, και πάντα, με συνέπεια και αξιοπιστία.»ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

WintersTale_Poster_THESS_WEB

Η ιστορία ενός παρανοϊκού βασιλιά που οδήγησε την οικογένειά του στην καταστροφή Παρασκευή 01, Σάββατο 02, Κυριακή 03 Ιουνίου 2018 Εταιρεία Μακεδονικών ΣπουδώνΜια ρομαντική κωμικοτραγωδία σκηνοθεσία: ΘανάσηςΣαράντος ΜΕΤΑΚΛΗΣΗ του Κ.Θ.Β.Ε.

20180522_115436

Με στόχο να δώσει πνοή σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας που έχουν πληγεί από την κρίση, o δήμος Αθηναίων ξεκινά το πιλοτικό άνοιγμα κλειστών καταστημάτων της πρωτεύουσας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.

opap_advertorial

Δείτε τι δηλώνουν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαϊας και Δημήτρης Γιαννούλης, για τον Ουάρντα, τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου

clod

Το καλοκαίρι έφτασε και αν βρίσκεστε ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου μαγιό για τη φετινή σεζόν, τότε σας έχουμε τη λύση.